Uns castellers denuncien que els han denegat gravar un anunci perquè vesteixen de groc

La colla Bordegassos de Vilanova i la Geltrú lamenta que relacionin el color de les seves camises amb la reclamació de la llibertat dels presos polítics

 

La colla de castellers Bordegassos de Vilanova i la Geltrú han explicat aquest dijous que una empresa els ha denegat participar en un anunci per vestir de groc. En un comunicat, han lamentat que "algú" relacionés el color de les seves camises amb la reclamació de la llibertat dels presos polítics. Segons han informat, havien de fer un castell per un anunci contra el càncer infantil per l'Hospital Sant Joan de Déu, però pocs dies abans de la gravació de l'spot, l'empresa s'hauria posat en contacte amb ells per un problema "innegociable".

 

Tot i això, en el comunicat els Bordegassos no carreguen contra l'hospital, de qui lloen el seu "prestigi" i la seva "estima" i "admiració". El Món s'ha posat en contacte amb la colla castellera, però no han volgut donar més detalls que els que han emès en un comunicat. De fet, han reconegut no tenir molts detalls sobre com seria aquest anunci.

 

 

 

Comentaris