El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Unides Podem demanarà avançar “l’hora vall” de consum elèctric a les 10 de la nit
  • CA

La Ministra de Drets Socials i Agenda 2030 del govern espanyol, Ione Belarra, ha fet públic que la seva formació, Unides Podem, demanarà a la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMC) avançar una hora “l’hora vall” de consum elèctric a les 10 de la nit de dilluns i divendres. Belarra explica en un tuit que “el govern ha d’estar en permanent estat d’escolta” per poder “ser empàtics amb les famílies a qui els costa pagar la llum”.

La declaració arriba després que el passat 1 de juny entrés en vigor una nova manera de lectura de la factura de la llum. Aquest nou mètode divideix en diversos trams el preu de la llum que varia al llarg del dia. El període d’hores que resulta més econòmic actualment és de les 12 de la nit a les 8 del matí entre setmana i les 24 hores del dia els caps de setmana i els dies festius. Per tant, suposaria un avançament de dues hores respecte els horaris vigents.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a juny 10, 2021 | 12:12
    Josep juny 10, 2021 | 12:12
    sihui a les 10 o a les 12 tant se val, ens seguirant robant
  2. Icona del comentari de: rsalva a juny 10, 2021 | 12:20
    rsalva juny 10, 2021 | 12:20
    Com si els productors de bens i serveis no ens ho anéssin a repercutir en els preus. Una esquerra que deixa de ser-ho quan s'enganxen a la mamella i preparen la jubilació de les portes giratòries.
  3. Icona del comentari de: Puta marca espanya a juny 10, 2021 | 13:15
    Puta marca espanya juny 10, 2021 | 13:15
    La putrefaccio mental dels pp$oe's espanyols es cada cop més aberrant. Tu fas triplijocs per estalviar alguna cosa a les tantes de la nit i la mafia electrica fa triplijocs tot el puto dia per robar i robar i robar... Al final farem el dia de Tesla, tots els comptadors els portarem a recliclar i a veure si tenen ous d'aturar el pais.
  4. Icona del comentari de: Luna Barceló a juny 10, 2021 | 14:02
    Luna Barceló juny 10, 2021 | 14:02
    El primer que s'han de plantejar tota aquesta casta de polítics (tots els colors hi entren) és perquè no estalviar amb assessors, amb estudis externs que podrien fer el funcionaris, amb polítics mateix i deixar-se d'estupideses amb el llum. L'electricitat és un bé necessari a dia d'avui segle XXI, en canvi mantenir dropos que en comptes de treballar pel poble treballen per a ells mateixos i juguen amb els diners dels contribuents que som al cap i a la fi qui els mantenim. Ja n'hi ha prou de prendre el pèl al poble i més factures de les empreses elèctriques clares. No tenen ni un poquet de vergonya?
  5. Icona del comentari de: Foc a tots ells, és l'únic que es mereixen a juny 10, 2021 | 15:56
    Foc a tots ells, és l'únic que es mereixen juny 10, 2021 | 15:56
    Què és aquesta subnormalitat? Les noves tarifes les han aprovat per llei EL PSOE I PODEMOS. Si volíeu hores vall a partir de les 10 de la nit ja ho podíeu haver fet. Què passa, que t'espera una plaça en algun consell d'administració? Malparits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa