El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una regidora de Palafrugell posa el càrrec a disposició de l’alcalde perquè es va saltar el toc de queda
  • CA

Una regidora d’ERC a l’Ajuntament de Palafrugell ha posat el càrrec a disposició de l’alcalde després de saltar-se el toc de queda. Segons informa l’ajuntament en un comunicat, la regidora Mònica Tauste ha enviat una carta reconeixent que dissabte passat es va saltar el confinament nocturn i demanant disculpes. Palafrugell és un dels 162 municipis amb toc de queda per l’augment de casos de covid-19.

L’alcalde, Josep Piferrer, ha anunciat que obre un període de reflexió abans de prendre una decisió. Tauste és regidora delegada d’Infància i Joventut i Polítiques d’Igualtat i vocal de la Comissió informativa d’Urbanisme. Tauste ha posat aquest divendres el càrrec a disposició de l’alcalde, Josep Piferrer (ERC), en una carta on expressa que el passat dissabte dia 24 es va saltar el confinament nocturn, fet que implica l’incompliment de les normes dictades per la Generalitat en la lluita contra la pandèmia.

Segons informa l’ajuntament, la regidora diu a la carta que “sempre” ha tingut present que com a càrrec públic ha de “donar exemple” amb els seus actes: “Així ho he fet en tot moment i sobretot al llarg d’aquesta pandèmia. És de ser una persona honesta el fet de reconèixer aquest error i demanar disculpes a la ciutadania i als meus companys i companyes de l’equip de govern”.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, vol obrir ara un període de reflexió per valorar la carta de la regidora i prendrà una decisió “al llarg del propers dies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa