Una associació de Mossos: “Fereixen més els silencis dels polítics que les pedres”

"O recondueixen d'una vegada aquestes situacions o farem un cos ingovernable", adverteix APME

L’Associació Professional de Mossos d’Esquadra (APME) afirma en un comunicat que “fereixen més els silencis dels polítics que les pedres” dels manifestants i per aquest motiu adverteix que “o recondueixen d’una vegada totes aquestes situacions o farem el cos de Mossos d’Esquadra ingovernable“. L’entitat lamenta que “qualsevol motiu és vàlid per atacar amb total impunitat la policia”. “No pensem continuar tolerant l’insultant silenci, la connivència amb qui ens ataca i la construcció d’un relat fictici on es criminalitza permanentment l’actuació policial”, afegeixen. Consideren que fer públiques totes les imatges que enregistren els agents permetria conèixer “la realitat”.

Comentaris

  A l'aguait 19/02/2021 12:09 pm
  Els polítics callen i no diuen (sobretot els d'allà) lo que saben sobre els infiltrats que es dediquen a destruir quan acaben les protestes ciutadanes. Això ja es va veure (amb fotos i tot) a les protestes contra la sentència de l'any passat. I els ingenus que despotriquen dels mossos farien be d'anar més informats.
  És el que mereixeu... 19/02/2021 12:05 pm
  ... per ser els criminals que hem vist actuar tantes vegades com la resta que callen i no denuncien la púrria fatxa que els toca per companys. Cal urgentment una purga, amb criteris totalment psiquiàtrics i d'addicció a estupefaents.
  vendetta 19/02/2021 11:48 am
  justicia y venganza per tot el mal fet a el poble catala
  uno que vive en Tabarnia 19/02/2021 11:35 am
  ui si, quina por, un cos ingobernable, amanaçes xato? algun dia et podem veure per el carrer demenan caritat (perdo per el pobres) o de porter de discoteca, o de macarra, que es el que continues sen
  Pepe 19/02/2021 10:35 am
  No no no, fereixen més les vostres porres i bales de foam que els càntics en suport en Hasel. Vosaltres també teniu infiltrats a les manis per fer aldarulls com els vostres col.legues?
  Pinxos i ara a més a més ploramiques 19/02/2021 8:31 am
  Jo vull veure les imatges que ha enregistrat l'agent que ha disparat el projectil que ha fet perdre l'ull a aquella noia.
   Dani_Andreuenc 19/02/2021 11:28 am
   Es va a preso per un tweet, pero no, per volar un ull? Molt be!

Nou comentari