El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una altra senadora de Cs abandona el grup i demana integrar-se al Mixt
  • CA

La senadora de Cs per Navarra Ruth Goñi ha anunciat aquest dijous que abandona el grup de la formació a la cambra alta i que demanarà integrar-se al grup Mixt. En un comunicat difós via Twitter, Goñi afirma que ho fa pel “canvi d’ideologia” de la formació que comanda Inés Arrimadas. Ciutadans, afegeix, “ha defraudat els vots” dels qui li van donar suport. Justifica que es quedi l’escó perquè lliurar-lo al partit, apunta, “serviria per apuntalar Sánchez”. “No ens vam presentar a les eleccions amb aquesta promesa, i no lliuraré l’acta”. La seva baixa se suma a la que va anunciar aquest dimecres el diputat al Congrés Pablo Cambronero, i a l’expulsió del senador Emilio Argueso per animar altres senadors al transfuguisme.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mala peça a març 18, 2021 | 09:56
    mala peça març 18, 2021 | 09:56
    i més i més i més, ines no te vayas todavía, per favor per favor, demano, que no te'n vaguis, voldria gaudir de la teva agonia, com més millor, t'ho mereixes, això i molt més la pandèmia és molt dura, però és una alegria brutal, tot el mal que li està passant als fasc'stas de ciudadanos
  2. Icona del comentari de: RAMON A a març 18, 2021 | 10:56
    RAMON A març 18, 2021 | 10:56
    Quina clarividencia va tenir en Torra al profetitzar el final de aquesta morralla de guetto
  3. Icona del comentari de: Temps a març 18, 2021 | 11:47
    Temps març 18, 2021 | 11:47
    D'ací poc temps direm: El partit de Rivera, sí aquell que va finir com el partit de la Diéz, quie se'n recorda ara ? Els partits fantasmes que tenen fins i tot noms forçats i que creen confusió -s'ha de dir, de ciutadans en som tots i la majoria no hi tenim res a veure amb aquest grupuscle- que no tenen cap base social, ni municipal, al nostre país (i a la majoria de països), no tenen cap futur i encara més, cosa que els sentència i fulmina del tot, si no reben més "ajuts" d'empresaris amics, com el relotger festina que se'n va afartar d'injectar €... i si a sobre van contra la llengua, la cultura, el tarannà i la gent del país on "operen", ja em direu, no cal ésser un endiví per ensumar-ho i veure-hi el futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa