Una activista diu que Colau “pactava” amb els Mossos per sortir a la foto en accions de la PAH

Marta Afuera sosté que l'ara alcaldessa de Barcelona va utilitzar la plataforma, "des del minut zero", per entrar en política

Marta Afuera, una coneguda activista contra els desnonaments de Girona, ha acusat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d’haver teatralitzat en desallotjaments quan era líder de la Plataforma d’Afectat per la Hipoteca (PAH) a canvi de sortir a les fotos. En crítiques publicades a les xarxes socials, Afuera arriba a acusar Colau d’haver pactat amb els Mossos d’Esquadra per fer-se la foto en desallotjaments tot i que evitant ser denunciada.

 

Afuera assegura que coneix aquests fets perquè va formar part del grup de coordinació de la PAH i diu que va “veure” com Colau va negociar amb els Mossos sortir d’una acció que es va fer en un banc i que va acabar amb un desallotjament.

 

Segons l’activista gironina, aquesta era la manera “habitual” de Colau de participar en accions. “Mai va voler córrer riscos de sortir d’una acció amb denúncies, detinguda i sobretot no volia cap procés judicial”, assenyala Afuera.

 

L’activista crítica amb Colau creu que “des del minut zero” la PAH es va muntar “amb l’objectiu” de “crear un partit polític” i que aquestes intencions es van “amagar”, com també s’hauria “ocultat” la recepció d’ajudes per part de les administracions.

 

Nou comentari