Un sindicat de comandaments dels Mossos carrega contra JxCat per “insults i menyspreus”

Junts per Catalunya va dir que "en cap cas poden quedar impunes" les actuacions policials d'aquests darrers dies

El sindicat de comandaments dels Mossos d’Esquadra SICME ha carregat contra el comunicat de Junts per Catalunya en el qual es condemnava la resposta policial d’aquests dies a les manifestacions i aldarulls per protestar contra l’empresonament de Pablo Hasél. En unes piulades, el sindicat recorda que els agents de la policia catalana “treballen per mantenir la seguretat pública” però també per “protegir les institucions que donen sentit a aquests polítics que després només ens insulten i ens menyspreen“.

Consideren que aquest posicionament de JxCat és “inacceptable, lamentable i vergonyós“, i conviden a fer també un “replantejament” per part dels polítics. En aquest sentit, apunten que el cos de Mossos és “la segona institució millor valorada de tot Catalunya per part de la seva ciutadania” gràcies al “talent i professionalitat” dels seus agents. Finalment es pregunten quina és la valoració que fan els ciutadans dels polítics.

JxCat va manifestar aquest dijous que el partit “valora críticament les situacions de violència viscuda i els errors comesos per alguns agents de la BRIMO, que en cap cas poden quedar impunes”. En aquest sentit, demanaven apostar per “un nou model d’ordre públic” i instava “la resta de forces polítiques a debatre al Parlament de Catalunya la reforma del model policial català”.

Comentaris

  uno que vive en Tabarnia 19/02/2021 3:34 pm
  pobres nois, ells son els herois, son intocables, son intel.ligens, son alts, forts, guapos, justiciers sensats, vaja el que per el seus valors, intel.ligencia, savoir fer, s,han vist impossibilitats de guarnyar el sou que guanyen amb un ofici normal, el quaL es te que traballar molt, nois el vostre ofici porta aquestes contrapartides i si no sou capaços de aguantar-ho. ¡ ADEU! per cert no os queixeo del comporativisme que vosaltres mateixos practiqueu, les males praxis es tenen que denunciar i si comve apartar del cos a qui les practiqui
  A l'aguait 19/02/2021 1:26 pm
  moltes gràcies per no publicar algun dels meus comentaris sobre el tem infiltrats, a la vostra disposició
  Ciutadà 19/02/2021 1:17 pm
  Potser els Mossos haurien de fer ells també autocritica. Com és que no es parla malament dels mestres, bombers o sanitaris. Potser els policies no fan realment be la seva feina i actuen amb prepotència... per aixo estan en questió. Pense-ho
  Rosa. 19/02/2021 1:12 pm
  Era hora que els polítics qüestionessin com actua aquesta policia. No hi han mai ferits entre els manifestants d'extrema dreta, ni pèrdues d'ulls. Sou una policia feixista i polititzada, quan demostreu la vostra proporcionalitat i neutralitat, podrem parlar de si mereixeu el despreci que ara ens provoqueu o en canvi som injustos amb vosaltres. Es aquesta gent a la que maltracteu, que us paga el sou que porteu a casa. Aquesta violència és la conseqüencia de una violència de part vostra que l'ha provocat.
  Pep 19/02/2021 12:11 pm
  Els que porten pistola poden criticar a polítics escollits amb vots?
  joanka 19/02/2021 11:54 am
  la policia és la policia aquí, al pais del costat a als estats units..... el mateix tipus de personal, les mateixes prepotencies, la mateixa imputitat... no existeis la 'nostra policia', existeix només que policia que amb el pass del temps evoluciona com totes les policies amb el seu grau de inpunitat. És una pena però és així.
  53
  13
  Respon
  vendetta 19/02/2021 11:39 am
  al carrer tots
  56
  11
  Respon
  Josep 19/02/2021 11:31 am
  gossos repugnants, de la gossera al gulag, no teniu lloc a la república. torneu a la vostra fastigosa españa
  gavanenc 19/02/2021 11:28 am
  Digueu-l'hi això a la noia que l'hi veu buidar un ull......
  Ricard 19/02/2021 11:15 am
  És normal que a la Policia no li agradin les crítiques. Però també es normal que els polítics, que governen, facin les seves valoracions, equivocades o no. I la Policia ha de saber encaixar-les. I els ciutadans, que no som idiotes, sabrem tenir una opinió dels fets ben fonamentada. Si la Policia, com diu, està tan ben valorada no ha de patir més del compte. En tot cas jo rebutjo les lesions de tothom, i especialment les de la nostra Policia quan defensen amb professionalitat el legítim bé comú.
  41
  41
  Respon
   No es la nostra policia, es la policia dels politics, 19/02/2021 12:21 pm
   Molt rarament la "nostra"policia defensa el be comú, ho veiem cada dia, ho patim cada dia, son majoritariament de exttrema dreta, com totes les policies, cap pena, no amb mereixen cap respecte,

Nou comentari