Un ministre marroquí assegura que Espanya “coneixia l’alt preu de subestimar el Marroc”

Mustafà Ramid diu que l'Estat no ha complert amb "un bon veïnatge"

El ministre d’Estat de Drets Humans i Relacions amb el Parlament del Marroc, Mustafà Ramid, ha assegurat que l’Estat espanyol “sabia que el preu per subestimar el Marroc és molt alt“, en referència que Espanya no hagi complert amb “el bon veïnatge” per haver “acollit” Brahim Ghali, el secretari general del Front Polisario, l’organització que defensa l’alliberament del Sàhara Occidental. “La recepció per part d’Espanya del líder de les milícies separatistes del Polisario és un acte irresponsable i totalment inacceptable”, ha escrit Ramid al seu perfil de Facebook. També ha lamentat que se l’hagi acollit “sota una identitat falsa, sense tenir en compte les relacions de bon veïnatge que requereixen coordinació i consulta, o almenys mirant d’informar el Marroc”.

L’Arribada a l’Estat espanyol de Brahim Ghali ha pogut ser el detonant de l’arribada massiva d’immigrants a la ciutat de Ceuta, ja que el govern marroquí va avisar fa una setmana que l’acollida del seretari general del Front Polisario a Espanya per raons humanitàries podia tenir conseqüències. “Què esperava Espanya del Marroc quan acollia el líder d’una banda que es va aixecar en armes?“, ha qüestionat el ministre marroquí, per preguntar també “què hauria perdut Espanya si hagués consultat al Marroc sobre l’acollida d’aquest individu” i “per què Espanya no va anunciar la presència d’aquest individu amb la seva vertadera identitat”.

Comentaris

  remigio III 19/05/2021 12:46 pm
  Veritablement , Castella sembla el pupas. tot li peguen i ells es disculpa.
  Boku. 19/05/2021 12:17 pm
  Al Pajaritu: Els soldats que van morir ho feren perquè els van obligar a anar al escorxador, no pper voluny¡tat pròpia. Ho entens, feixista de merda?.
  Boku 19/05/2021 12:15 pm
  No, no ho sabien . Els castellans es creuen els millors del món. I així els va.
  RAMON A 19/05/2021 11:21 am
  L ultim intend de Castella de robar va ser la guerra del Rif.Els oficials eran castellans i corruptes a mes d inutils
  Català 19/05/2021 9:06 am
  A veure si tenim el goig de veure com quatre marroquins fan còrrer el Glorioso Ejercito Español. No seria pas la primera vegada...
   Pajaritu 19/05/2021 10:54 am
   Es Ud un miserable. Le recuerdo que más de la mitad de soldados fallecidos en la guerra del Rif eran catalanes. Murieron heroicamente y no se merecen sus burlas. Lea un poco más y se sorprenderá del protagonismo catalán en la historia de España. Inculto, que es Ud un inculto.
   80
   54
   Respon
    Hoy no te ries, ocellot? 19/05/2021 12:29 pm
    ¡Eres un subnormal español! ¿Catalanes muriendo por la putapatria? ELS MEUS COLLONS BRUNS!!!
  Ricard 19/05/2021 9:03 am
  Allò de sempre: quan tens un Estat els castellans s'arronsen.

Nou comentari