Un independentista deixa la feina pels comentaris "anticatalans" dels seus caps

L'home ha decidit trencar la relació laboral cansat perquè les reunions de l'empresa s'havien convertit en un mal tràngol on havia d'escoltar opinions cada vegada més "agressives" contra el procés

Mobilització per l'11 de setembre
Mobilització per l'11 de setembre | JORDI BORRÀS

 

Un independentista ha decidit dir prou aquesta setmana a la feina i ha donat un cop de porta pels comentaris agressius contra el procés per part dels caps de l'empresa on treballava. En declaracions a 'El Món', l'home —que ha demanat conservar l'anonimat— ha explicat que va prendre la decisió perquè li resultava insuportable comprovar la manca de "sensibilitat amb els presos" polítics per part dels interlocutors de l'empresa. Els dinars de feina i les reunions s'havien convertit en un mal tràngol: "Jo defensava la meva postura i notava més agressiva la postura dels altres". Per tot plegat, i "per una qüestió de principis i coherència", va decidir plegar. "No em trobava còmode i no em fa cap gràcia, a més, ajudar a enriquir aquesta gent, així que vaig decidir fer un pas enrere".

 

Abans de fer la piulada ho va comunicar als seus caps fent-los constar els motius de la baixa. La reacció va ser diversa dins l'empresa: "Ho entenen perquè ha arribat un moment, després de tants anys treballant junts, que ens coneixem i comprenen que cada cop sigui més difícil perquè el que per mi és una barbaritat i una aberració per a ells és normal i cada vegada costa més tolerar segons quins discursos".

 

 

L'home considera que és una decisió que pot sorprendre a moltes persones però ell creu que "estem en un moment que ens hem de mullar una mica" i assegura que no és una persona que busqui "la confrontació". "Defenso el que és de justícia, sóc independentista de tota la vida i hem viscut situacions que ens han transformat a tots", afegeix. Opina que a Catalunya existeix una fractura social perquè "hi ha hagut uns fets i una majoria parlamentaria que no s'ha respectat i hi ha un cantó que ha provocat la fractura en no respectar la voluntat de la majoria". És per això que prefereix dir que Catalunya és un país de "fracturats socials", tots aquells que després de votar han vist anul·lat el sentit del seu vot a través del 155 i amb les eleccions del 21-D. "Els que han provocat la fractura són ells, però tampoc sóc partidari de la confrontació", subratlla.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?