Un activista ultradretà, interventor del Partit Popular al Carmel

L'home, habitual de manifestacions feixistes i simpatitzant de Democracia Nacional, va ser denunciat per amenaces i agressió durant la manifestació que 'Por España me atrevo' va fer davant la seu de l'ANC el setembre passat

Juan Marín, apoderat del PP a les eleccions del 21D.
Juan Marín, apoderat del PP a les eleccions del 21D. | Cedida

Un activista ultradretà ha estat vist durant la jornada electoral d'aquest 21-D, segons fonts consultades, fent les funcions d'interventor del Partit Popular al CEIP Carmel, que es troba al carrer Llobregós de Barcelona. L'home, que ha estat identificat com a Juan Marín, és un conegut simpatitzant del partit neofeixista Democracia Nacional, un dels grups més habituals a les mobilitzacions ultraespanyolistes que han tingut lloc durant els darrers mesos i durant les quals s'han registrat diversos actes violents. Entre d'altres, l'avui apoderat del partit que encapçala Xavier García Albiol va prendre part a la concentració que la plataforma 'Por España me atrevo', que ajunta diversos partits i entitats d'extrema dreta, va convocar davant la seu central de l'Assemblea Nacional Catalana, a Barcelona, durant la qual es van produir diverses agressions. De fet, el mateix Marín va ser denunciat per amenaçar i agredir amb un casc de motocicleta a un fotoperiodista d''El Món' durant el transcurs de la concentració.

 
Juan Marín al CEIP Carmel durant el 21-D
Juan Marín al CEIP Carmel durant el 21-D | Cedida

 

 

El mateix home també va ser vist participant a la manifestació islamòfoba que va tenir lloc a la plaça de Catalunya de la capital catalana el 18 d'agost passat, el dia després dels atemptats gihadistes a La Rambla i a Cambrils, convocada per la mateixa Democracia Nacional, entre d'altres.

 

Juan Marín durant la manifestació davant la seu de l'ANC el passat 22 de setembre | Jordi Borràs
 

Comentaris