Ultraespanyolisme de Tripadvisor

La Venta El Cepo llueix una estelada “incautada a los sublevados de la ciudad condal”
Els sobrets de cafè
Els sobrets de cafè | QS

 

Venta El Cepo. Un restaurant de carretera amb un gran pal i una gran bandera espanyola. Està just davant de l’entrada del Centre Penitenciari del Puerto de Santamaría. Hi ha reclosos desenes de bascos condemnats per pertànyer a ETA. Això explica, pels amos, l’espanyolisme a dojo de l’establiment. Tant espanyolisme que fins i tot, la benvinguda és una estelada enmarcada on s’hi llegeix: “Bandera incautada a los sublevados en la ciudad condal por las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado el 1 de Octubre de 2017”. El local es vanta d’estar recomanat per Trypadvisor. 


 

 

El local és pla amb una barra amb angle recte. Els dos cambrers són ràpids. Porten un polo travessat d’esquena al pit per una bandera espanyola. La bandera espanyola és per tot arreu. Als sobrets del sucre, a la cafetera, al tirador de cervesa, a la carta, a les taules… “Que se vea”, diuen orgullosos. Enmig de la barra, sobre dels molinets de cafè, hi ha un altar amb imatges religioses i altres místiques de les policies i l’exèrcit espanyol: identificacions d’unitats especials o pegats amb emblemes militaristes. 

 

En un racó hi ha una tele gran que està tot el dia encesa. Un rètol adverteix però que en aquest aparell no s’hi veurà “mai” La Sexta. “En este establecimiento no funciona, ni funcionarà jamás el canal de La Sexta por ofender a nuestra bandera”, avisa el cartell. Els clients s’hi troben còmodes. Se saluden i confraternitzen amb el personal a crits. “Para mí, con follar y un vinito tengo bastante”, confessa un senyor a les 9 del matí. A més de personal de la presó, guàrdies civils i treballadors de la base naval de Rota, hi passen viatjants i transportistes. Hi ha molta gent. 


 

El rètol sobre La Sexta
El rètol sobre La Sexta | QS

 

 

La venta és un racó desacomplexat d’espanyolisme identitari. Un punt ‘bizarro’. Com a mostra, al menjador hi ha una gran fotografia d’el Lute apressat per dos guàrdies civils.  Una foto emblemàtica de l’Espanya franquista que algun desaprensitiu televisiu ha normalitzat amb sèries com “Cuéntame”. El personal de la casa troben la mar de normal ensenyar la bandera per tot arreu. Diuen que són espanyols però no nacionalistes.

 

Potser no s’adonen que utilitzen la bandera per fer la punyeta, per molestar als familiars dels presos que han de fer més de mil quilòmetres per visitar-los. Potser és l’exemple del que Espanya considera la presó. A Catalunya uns quants ho estan comprovant.  


L'estelada incautada
L'estelada incautada | QS

 
Comentaris
Mar 350
Dons ja fa tres any que no trepitjo Ñ i m'hi miro força amb els productes que compro ( productes CAT casi exclusivament).
Cuca fera
En resum: uns tarats anacronics , lla baula perduda del cromanyó servint cafès.
Vicenç Ramoneda
"La venta és un racó desacomplexat d’espanyolisme." Potser hauríem de fer com ells car estem massa "acomplexats" nosaltres, o no? Ja va sent hora de tirar pel dret?
Angelblau
Si us plau ... feu un TORTOSA a tots els articles relacionats amb ciudadANUS
Hi ha paneroles, np recomanar
Hi vaig ser l'hivern passat, són franquistes
Jajajaajaj
Deixemlos fer...que els regalin tabac a dojo i coñac a dojo ...el temps els posarà al llok
Clau 1007525
H veieu com la espècie humana , segons on , no ha evolucionat tant com ens pensàvem ? A tots aquests els desitjo unes cagarrines de campionat ,que els arribi la merda fins les pestanyes .
Fidel
Jo porto tres anys sense trepitjar spain, cat, Portugal i paris lyon.perfecte. i no parlo ni de politica xke passo forxa, pero si per parlar catala he d aguantar mirades i algun estirabot...bye bye...on no em volen no m hi trobareu.
incredul
No feu cas a aquests fantasmas, reis de la mentida sobre la Estelada, l'han comprat a una multibotiga de chinos que per cert es el lloc que i van a comprar l'ensenya nacional, recordeu allo que deien " por ellos"
Mai me convençut però ara menos ,quan vegi aquesta pegatina a un establiment ja no entraré
No és publicitat gratis, això?
Que fotin els colors que vulguin. És el seu problema!
Fat Boy
Ah, el Puerto de Santamaria. A una distancia prudencial de la Rock of Gibraltar, no sigui que es compliquin les coses. I no tenen cap bandera de Gibraltar incautada als legitims propietaris del Penyal?. O alla no s'atreveixen a anar (i fan molt santament)?.
Los muertos de hambre
Anastasia
Argentina es Patrimonio de la Humanidad.
Observador2
Ni cas. Si es fes estadística amb tans milions toquen uns quans tarats. Pura estadística
Fa temps que tampoc viatjo per caspanya, quan surto no tinc ganes de veure que em miren malament per parlar català amb qui vaig, i m'importa una merda el que diguin, prefereixo llocs més neutrals a on em facin sentir bé! Catalunya es molt maca, tenim de tot i força, no cal viatjar en el temps i retrocedir al temps de la inquisició voltant per el país veí!
Andreu
"Son españoles los que no pueden ser otra cosa". Antonio Cánovas del Castillo, sis cops President del Consell de Ministres pel Partit Conservador a finals del segle XIX. I ells saben que és veritat, i els fot, i saben que quan Catalunya marxi nosaltres viurem molt millor i ells encara seran més tercer món, i els fot més.
El meu nom
L'ultraespanyolisme de Tripadvisor no el demostra la recomanació d'aquest cau de freaks sinó el fet que no hi publiquin opinions i comentaris escrits en català. Tothom qui el faci servir ja ho sap, col·laboració amb l'enemic. Personalment, quan veig el puto mussol a la tele canvio de canal.
jordi
La verdad es que dais pena...en España, no hay demasiados bares de ése estilo, aunque por proporción, en cataluña hay muchos más, bares con las esteladas a patadas. indepes, os creeis el culo del mundo...deberias viajar más...estais destruyendo cataluña...que pena dais
Opinador
Jo ja fa temps que de vacances miro sempe cap al nord. Sempre sereu rebuts amb millor tracte.
Esteve
Per sort, no tots els espanyols són iguals, però a aquests, els hi hauriem de donar una mica del seu xarop, ja esta bé de ser tant carallots, necessiten una mica de l'odi que esmenten contínuament.
A mi el que facin els espanyols a les espanyes...
Me la bufa. Al nostre parlament tenim majoria absoluta independentista, a que esperem per implementar la república? Que ens ocuparà la policia i l'exèrcit? fins quan? fins quan ho podrà resistir l'economia espanyola?
Ep!
Més aviat la van comprar en un basar xinès però clar, l'èpica és el que compta
Mireia
Es un bar particular y puede poner, desde la decoración hasta el canal de tv que le de la gana, es su casa si te gusta bien y si no te vas a otro, aqui en Cataluña en i finidad de bares tienen sintonizada tv3 o 3/24, enla consulta de algún centro médico, por ejem. Àptima de Terrassa, en la mutua Asepeyo de Sabadell en la sala de espera tienen puesta tv3, en los ayuntamientos tenemos que ver cartelitos a favor de los politicos presos y la mayoria de calles, parques decoradas con lazos amarillos.
Toddy
En catalunya en la republica construiamos trenes en la maquinista, aviones en la Arizalde, coches en la Hispano Suiza y otras marcas, buques en san feliu de Guixols, Calella etc, todas las empresas exportaban al mundo entero, estabamos en primera linea en la confeccion del algodòn, las mujeres podian votar, pero un dictador diò un golpe de estado ayudado por Hitler y Musolini y a partir del 1939 hasta hoy somos el culo de Europa, Sino fuera por cCatalunya España se hunde

envia el comentari