La UGT reclama acords als partits independentistes, PSC i Comuns per aprovar els pressupostos

Camil Ros avisa el govern espanyol que és "temps de concreció" sobre la derogació de la reforma laboral i demana a la Generalitat que compleixi amb el retorn de les pagues extres
El secretari general d'UGT a Catalunya, Camil Ros
El secretari general d'UGT a Catalunya, Camil Ros | ACN

El secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, ha reclamat acords als partits independentistes, PSC i Comuns per aprovar els pressupostos a Catalunya i a l'Estat. "Això ja havia passat i no s'havia acabat el món. No afecta la situació política, ningú està signant que per votar uns pressupostos estiguis renunciant als teus posicionaments polítics de la situació del procés. Es pot fer perfectament", ha dit Ros en roda de premsa aquest dijous. D'altra banda, el líder de la UGT ha avisat el govern espanyol que aquest mes de gener és "temps de concreció" sobre la derogació de la reforma laboral i ha demanat a la Generalitat que compleixi amb el pacte de retorn de les pagues extres. Ros ha esperat que el primer trimestre de 2019 sigui tranquil pel que fa a la mobilització sindical en cas que segueixin havent-hi acords en la negociació col·lectiva, concrecions a l'Estat sobre la reforma laboral i el Govern retorni les pagues extres. "Si no hi ha acords llavors sí que pot haver-hi mobilització", ha avisat el secretari general de la UGT.

 

  

El líder de la UGT ha assegurat que és "moment de pressupostos socials" i ha instat al diàleg entre forces polítiques per donar sortida als comptes públics a l'Estat i a Catalunya. Segons Ros, seria "bo" per la situació política i els acords donarien "estabilitat". Per això, el secretari general de la UGT a Catalunya ha demanat el suport de PSC i Comuns als pressupostos de la Generalitat i dels independentistes a l'Estat. "En un moment en el qual ja no hi ha retallades, els elements polítics per pactar pressupostos hi són", ha afirmat Ros, que ha opinat que la convocatòria d'eleccions anticipades a Catalunya i a l'Estat no beneficiaria ningú i seria "posar més llenya al foc". "S'ha vist que la gent necessita polítiques del mentrestant", ha dit Ros, que ha citat la renda garantida o el Pacte Nacional per a la Indústria, entre d'altres. 

 Comentaris
I jo vull que defenseu la democracia
i el dret a votar sense ser apallisats. Venuts!
Fat Boy
NO.
ccoo i ugt
són òrgans del mateix sistema (ibex35)....els caps són uns cínics - vividors..púrria!...el poder a ñ té moltes cares, ho té tot lligat i controlat...és com una teranyina, una màfia.
U.G.T.
Unió de Gangsters Totalitaristes
Zyzz
I una Meeeeeerrrrrrddddaaaaaaa!!!!!!
MAMONS SUBVENCIONATS
En lloc de fer el joc a l'estat espanyol, hauríeu d'exigir que ens tornin els diners que ens deuen per a dedicar-los a millores socials.
Groc
Venuts, deixeu de presionar a la Generalitat per les pagues i presioneu Madrid perque pagui els endarreriments !!! No volem el que ens prometen als pressupostos, volem que ens paguin el que ens deuen SOU UNS VENUTS HIPÒCRITES
Labordeta
A LA MIERDA...
UGT sindicat del regimen del 78
Esteu venuts al filofranquismo por un duro de paja. Sois sostén del sistema PPodridodo de corruPPtela del Ibex 35. Ni oblid ni perdó.
Sou una mafia de vividors. Què tal despatxet de puertas giratorias para Coscubiela? Cuans diners heu gastat en enchufarlo por los servicios prestados.
UGT i CCOO sindicats verticals franquistes no a Espanya
pepesece?!!! aquest de ugéte han perdut el nord.
xup
a cas os hi va la supenció? va a ser que NO
cabroncete
UGT y CCOO cobrando cuantiosas comisiones de empresas, ejemplo : fondo de pensiones de los trabajadores del BBVA , donde cada uno de ello cobra cerca de un millón de euros de comisión,cada año, solo por firmar lo que quiere la empresa.
el primo del cabroncete
atreveros ugeteros y cocos a decir que es falso, está registrado en los balances anuales de la empresa, y eso es solo uno de los muchos sitios donde cobráis, ¿ y sois los defensores de los trabajadores ? , cobrando de los ERE´S, a mayores despidos, mas cobráis. MISERABLES !!
Yo quería.....que os hubieras puesto de acuerdo para hacer vaga el día 21 i donde estabais?....pues a picar piedra
CAMIL DEL GAL, que tal?
UGT el sindicato de asesinos del GAL. ILEGALIZACION YA Y TODOS A LA CARCEL ASESINOS DEL PSOE-GAL!!!
Clar que si, home
Renunciarem a tot perque tu i els teus us apunteu el "merit"d'haver millorat les condicions laborals. Mentre, les vagues i protestes les feu aquí, en comptes de Madrid que és on es prenen les decisions. Els independentistes repressaliats, que són molts, els drets de tots nosaltres, ens els mengem amb patates. Sou una colla de vividors sense escrúpols que no sou capaços de lluitar contra el creixement deL feixisme. Ni una paraula sobre la catalanofòbia desbocada que impera a Espanya. Au va!
VENUTS.

envia el comentari