UGT i CCOO reclamen a Junqueras i Romeva un “esforç” per constituir un govern “estable i efectiu”

La reunió amb Junqueras i Romeva s'ha celebrat a petició dels dos presos independentistes

UGT i CCOO han reclamat a Oriol Junqueras i Raül Romeva un “esforç” per constituir “en breu” un govern “estable i efectiu”. Camil Ros i Javier Pacheco ho han traslladat als dos presos independentistes en el marc d’una reunió telemàtica que han sol·licitat els polítics i en la qual també han participat els representants de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i Pimec, Antoni Cañete. Segons una nota que ha difós el sindicat UGT, els representants de les principals organitzacions sindicals i empresarials del país han constatat “amb gran preocupació” les “grans dificultats” que hi ha a dia d’avui per constituir un equip de govern. Ros i Pacheco han reclamat “amplitud de mires” als líders polítics per aconseguir un executiu que impulsi “grans consensos”, que entomi “amb determinació els grans reptes” que té Catalunya, que “faci front a la profunda crisi” que travessa el país i que afronti “els problemes reals de la gent”.

Segons el sindicat, Junqueras i Romeva s’han compromès a traslladar aquestes demandes dels agents socials i econòmics a Pere Aragonès.

Comentaris

  Patètics 25/03/2021 10:30 pm
  Les patronals aquestes, són un negoci pur i dur, els seus dirigentes són uns vividors. Els de ugt y ccoo s'han auto lligat les mans al gobierno progresista de la una grande y libre, y el sanchez libre, no és res més que un vassall español y muy español. Tots ells no tenen credibilitat, per demanar res als presos
  avia 25/03/2021 10:20 pm
  M'encanta que els presos republicans es reuneixin amb els sindicats i les patronals PIMEC per pactar les negociacions?
  avia 25/03/2021 10:20 pm
  M'encanta que els presos republicans es reuneixin amb els sindicats i les patronals PIMEC per pactar les negociacions?

Nou comentari