La UB estira les orelles a Colau

El centre universitari li demana que sigui responsable i rigorosa després d'insinuar que algú li va oferir la possibilitat d'acabar la carrera de Filosofia "fàcilment"
Ada Colau
Ada Colau | ACN

La Universitat de Barcelona (UB) ha decidit estirar les orelles a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Coalu, per haver dit que la directiva d'una multinacional li havia ofert acabar la carrera de Filosofia "fàcilment". En un seguit de piulades a Twitter, la UB ha assegurat que demanarà explicacions a Colau per les insinuacions que ha fet en una entrevista a TV3 en ser preguntada per la polèmica sobre la tesi de Pedro Sánchez. "No podem permetre cap ombra de dubte sobre les nostres titulacions", ha advertit el centre universitari. "Esperaríem que qualsevol sospita sigui denunciada però de manera clara i puntual", ha subratllat la UB.

 

Així mateix, ha continuat la institució, que no es pot permetre que es dubti de "l'honorabilitat de la Universitat, PAS, PDI i estudiants". La UB afegeix que "l'esforç i la dedicació són les úniques vies per aprovar els títols universitaris" i demana "responsabilitat i rigor als nostres polítics", convidant-los a "denunciar qualsevol acció fraudulenta si en tenen coneixement".Comentaris
Clar
Molt be la resposta de la UB a la Colau. Una oportunista profesional ofendosa, com sempre, sense vergonya ni escrupols. Es tan indigna que es pensa que tot s’hi val. El ciutadans ja sabem qui es la Colau, encara que sl Domenech li hagi costat una mica.
Denuncieu-la!
Aquesta burra a mes de destrossar Barcelona ara vol carregar-se la universitat amb la seva incompetencia i el seu afany de protagonisme. Denuncieu-la ja!
Debe de ser Colau ha confundido una entrevista en tv3 con la de salvame.
Carles Viñals Casado
No seré pas jo qui surti en defensa de la Sra. Colau, a qui considero la pitjor desgràcia esdevinguda a BCN després dels bombardeigs del 38. Dit això, pregunto a aquesta UB tant gelosa del seu prestigi si la seva "honorabilitat" no incloïa també cedir a l'ANC els espais que aquesta entitat representativa de l'independentisme català li demanà per a la Diada i que la UB li denegà per 5 vegades. I si us plau, respecteu-nos i no ens parleu de "seguretat." Jo d'això en dic falsedat i hipocresía.
Colau necessita propaganda i s'apunta a tot el que pot fer parlar d'ella, quan hi ha tema de violacions, a ella la intenten violar,; quan es parla de bisexualitat, ella nés; quan es parla de màsters, a ella li oferien acabar la carrera... NO me la crec. Que digui noms i es contrasti. Això és un delicte, si Colau no diu qui li volia fer acabar la carrera, és còmplice d'aquest delicte. A més provoca que aquell individu vagi fent delictes i ningú li digui res. Podrien imputar-la
MAG Arts Ceret
Em sembla que aquesta dona pateix una degeneració mental , vaja..., no hi toca vores , cal que vagi al psicòleg ;
Josep
Ahhhhhhh !!!!!! Però té estudis ?????
S'hauria de veure que hi ha de veritat.
No sé, si es que realment li han proposat això, no entenc ara com la culpan a ella, de quelcom, que ella diu que ha passat. S'hauria de investigar si això es possible que passi i castigar fort als culpables que poden provocar aquesta circumstància. No s'ha castigar al missatger.
Baldiri
També hi ha la possibilitat que tots dos siguin culpables, que és l'opció per la qual jo em decanto. Ja és ben sabut que na Colau no té cap mena d'escrúpol i una mentidera compulsiva, però també és cert que el nivell de les universitats cada cop és més fluix tant de l'alumnat com del professorat (que en són els únics responssables)
la pregunta és...
I quina relació tenia Colau amb aquest alt carrec de una multinacional que li va proposar personalmet per sobornar?
cotorra
Está claro que Colau ha metido la pata hasta el fondo.
¿te vida pròpia?
Tot el que passa a algú, ella diu que li ha passat.
Tòmbola
Menys llops caputxeta UB,, que dels treballs de màster o doctorat amb nota de 10 o mega cum laudes posada pel mateix professor-tutor o per tribunal amic, avui per mi demà per tu, són la norma, per molt merda o impersonal que sigui el treball. El que diu la ximpleta de l'alcaldessa de "fàcil"no vol dir res.
partida 2014
Qui li va proposar? A canvi de què? Quan va ser aixó? A on? Què feies Ada amb una alta directiva d'una multinacional? Pactant què? Negociant què? No pregonaves una nova política de transparència i al costat del poble? SI SE PUEDE !!! PARLA !!! o QUEDARÀS COM UNA MENTIDERA !!!

envia el comentari