El Twitter de la Guàrdia Civil homenatja la bandera espanyola a Gràcia

El compte de l'institut armat en aquesta xarxa social ha dit "bon dia" als seus seguidors amb una imatge de la bandera després de ser hissada en aquesta caserna barcelonina
La caserna de la Guà rdia Civil a la Travessera de Grà cia
La caserna de la Guàrdia Civil a la Travessera de Gràcia | Guàrdia Civil

El compte de Twitter de la Guàrdia Civil ha fet una piulada aquest dimarts al matí on explica que "com cada dia", s'ha hissat la bandera espanyola a la seva caserna de Travessera de Gràcia, al "centre" de Barcelona. "Oi que és maca", ha afegit.

 

 

La caserna que l'institut armat té al districte de Gràcia de la capital catalana ha estat un dels punts de reunió més importants, juntament amb la comandància de la Policia Nacional espanyola, a la Via Laietana, de les concentracions ultres i d'extrema dreta que s'han produit durant les darreres setmanes. El 22 de setembre passat, després d'una d'aquestes manifestacions, que havia tingut lloc davant la seu central de l'Assemblea Nacional Catalana, un grup nombrós de militants ultres es va dirigit a la caserna, on van ser saludats efusivament per alguns dels agents que eren a l'interior de l'edifici. Poc després, a poca distància, un jove independentista va ser agredit per alguns dels concentrats.

Comentaris
LUIS
Los guardias civiles son unos perros de presa que atacan a todo aquel que piensa distinto de su amo. Entrenados por el fascismo para destrozar a sus victimas sin piedad, viven fatal en unas condiciones lamentables en casas destrozadas, con sueldos de miseria, y aún así adoran los simbolos de sus maltratadores. Aparte de salvajes, estos guardias son tontos.
Hastalap
Echadle 00 y vais a quitarla.
Karlus
Ara venen tabac?
llei de banderes
Segons la Llei de Banderes espanyola, la bandera espanyola ha d´estar acompanyada de la catalana en els edificis oficials: on està la senyera a les casernes de la guàrdia civil?, què en pensa fer la justícia per obligar a l´acompliment de la llei?, i els mossos per què no entren a la caserna i obliguen a penjar-hi la senyera i a l´acompliment de llei?
Obre els ulls
"A que es bonita?" Quant te la volen ficar pel foradet del cul tant si com no, no és tant maca... QUE COLLONS!!! NO ES MACA DE CAP MANERA!!!

envia el comentari