Turull, sobre els indults: “No penso renunciar al meu compromís per la independència”

"Hem estat en mans de justiciers i ara passem a buscar justícia", diu el pres polític sobre la demanda a Estrasburg

L’exconseller Jordi Turull ha avisat aquest divendres que la concessió d’indults per part del govern espanyol als presos polítics no li faran canviar la seva manera de pensar: “No penso renunciar al meu compromís per aconseguir la independència de Catalunya”. En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, s’ha mostrat prudent i no ha volgut celebrar encara aquests indults. Ha recordat que “fa mesos que se’n parla i que van apareixent terminis”. “A la presó és molt important estar emocionalment estable“, ha explicat.

Turull ha estat preguntat sobre la demanda que va presentar aquest dijous a Estrasburg, després que també ho fes el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. “Hem estat en mans de justiciers i ara passem a buscar justícia a Europa“, ha dit, a més d’explicar que la gran diferència entre els tribunals europeus i el Tribunal Suprem és que “allà sabies que els jutges eren els aficionats ‘hoologans’ dels que t’havien denunciat, mentre que ara s’imposarà la neutralitat”.

L’exconseller ha estat preguntat si aquest serà “un camí llarg”, per a qual cosa ha respost afirmativament. No obstant, ha destacat que “una cosa que té aquest tribunal és que dona preferència als casos en els quals hi ha gent a la presó perquè es tracta d’una qüestió irreparable“.

Comentaris

  Octubrista 12/06/2021 2:21 am
  Gran el senyor Turull !
  Tontull 11/06/2021 2:03 pm
  El que has de fer és netejar-te les dents que les tens negres com el carbó. Quina pinta de brut
  21
  85
  Respon
   Que sóc de Barcelona 11/06/2021 10:33 pm
   Tens tota la raó, cada cop que veig la foto d'aquest paio em sembla un porquet, té les dents negres com el carbó. La seva dona es mereix un monument, s'ha de tenir estómac per estar amb un adefesio aixi.
  Som el 90.18 % (el 1-O de 2.266498 votants, 2.044.038 vam votar SÍ a la independència) 11/06/2021 12:19 pm
  Després de la confessió de Jordi Sànchez de que ell i alguns altres reivindicaven la independència només per pressionar el poder colonial, les paraules del senyor Turull confirmant el seu compromís amb la independència són importants.
  El cit campejador 11/06/2021 11:59 am
  Bon dia, així màgrada. Quant t'indultin, hauries de quedar-te a dormir a les portes de la presó per que veiem clar que encara ets per la feina de l'independentisme... si no, només son paraules.
  FATIMA 11/06/2021 11:56 am
  sisi i el rey quien habla ? del castor ? del robo de bankia ? de los gal ? del caja del pp? de los ere ? de la de los cuadros ? de los masters'? DE LA SR MARIN ? VILLAREJO? DE LOS RESCATES A LOS BANCOS ? I SUMA I SIGUE ......
  Doctor Strangelove 11/06/2021 11:51 am
  I tampoc espero renunciar al meu sou, i evidentment al 3%! És que m'he de pagar unes dents noves! Doc.
   "Doctor amor extraño", fes alguna cosa... 11/06/2021 12:51 pm
   "Doctor amor extraño", tu no en tens de sou, ets uns cubatero parlante en la teua hamaca.
  El que diu Turull ho diuen tots els presos polítics 11/06/2021 11:22 am
  Hi això és el que esperem els indepes dels presos polítics, estem orgullosos d'ells i esperem que surtin aviat.

Nou comentari