El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Turull situa JxCat com una formació de centreesquerra
  • CA

L’exconseller Jordi Turull situa JxCat com una formació de centreesquerra en depèn de quines polítiques i rebutja que se’l qualifiqui de centredreta. En una entrevista a l‘Ara, Turull ha explicat que manté el carnet del Partit Demòcrata i creu que s’arribarà a un acord “en positiu” i que no haurà de decidir entre els dos carnets. “La direcció d’un partit tendeix a voler mantenir al màxim la personalitat, però quan vegin com funciona, com s’estructura i què defensa JxCat, hi haurà una evolució cap a Junts”, ha afegit. D’altra banda, ha afirmat que més que eixamplar la base de l’independentisme, com promulga ERC, aposta per “cuidar-la”.

Preguntat per com valora que ERC digui que JxCat és el centredreta, Turull ha respost que és un recurs que “no s’aguanta per enlloc“. “El fan servir no sé amb quina intencionalitat”, ha conclòs. “En l’eix dreta-esquerra queda situat al mig i en depèn de quines polítiques jo crec que és una formació de centreesquerra”, ha defensat.

Pel que fa a un indult, Turull ha assegurat que no l’ha promogut ni el demanarà però ha afegit que “no és el mateix si el demanen els altres” tot posant l’exemple de l’indult presentat per a Dolors Bassa. Segons Turull, a banda de la qüestió personal, els líders independentistes són més útils fora de la presó que a dins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa