Turull i Sánchez perden 2,5 quilos en cinc dies de vaga de fam

Rull denuncia en una entrevista que un magistrat del Constitucional es vanta d'haver aparcat els seus recursos d'empara en un calaix
Els presos polítics a Lledoners
Els presos polítics a Lledoners | EL MÓN

Els presos polítics Jordi Turull i Jordi Sánchez, que aquest dimecres van arribar al cinquè dia de vaga de fam, han perdut ja 2,5 quilos, segons va informar el 324 en el butlletí informatiu d’ahir al vespre. El canal ha entrevistat al conseller Josep Rull, a través d’un formulari, en el qual el també pres polític denuncia que algun magistrat del Tribunal Constitucional es vanta d’haver deixat els seus recursos d’empara aparcats en un calaix. De fet, la vaga de fam que han iniciat diversos presos és per denunciar el bloqueig d’aquest tribunal als recursos, fet que dificulta que puguin accedir al Tribunal Europeu dels Drets Humans, del qual confien obtenir justícia.

 

En l’entrevista, Rull explica que la idea de fer la vaga de fam la va proposar Sánchez. "El nostre cap i el nostre cos ens advertiran dels límits. Aquesta denúncia serà més forta com més gent se la faci seva i, sobretot, la difongui”, assenyala.Comentaris
Entorn
El que importa és el que s'aconsegueix o no amb aquest sacrifici extrem. Ara no caiem en l'anècdota de seguir els kg que perden, etc. Una mica més de volada, sis plau.
MERLI
..TURULL EXPLICO QUE FLOTABA,,PUES ASCIENDE..TRASPASA LOS MUROS..Y HUYE..O QUE UN GOLPE DE VIENTO LO CAMBIE TODO..
Los abogados defensores temblando.
No creen que lleguen a morir, piensan que como todo el proceso es un farol, pero... y si tuvieran el valor que exigieron a los ciudadanos en el gran engaño del 1-O y realmente se convierten en mártires; la cantidad de pasta que perderían.

envia el comentari