Turull dona "escalf" a la família de Puigdemont a Amer

El conseller destituït visita la pastisseria d'Amer en un acte "personal" per traslladar-los "l'estima de la gent"
Jordi Turull parlant amb els pares de Puigdemont a la pastisseria familiar d'Amer
Jordi Turull parlant amb els pares de Puigdemont a la pastisseria familiar d'Amer | ACN

El conseller de Presidència destituït en aplicació del 155, Jordi Turull, ha visitat aquest dimarts la pastisseria familiar del president Puigdemont a Amer (Selva), on ha donat "escalf i suport" als seus pares i germans. "Me'ls conec i aprecio des de fa molt temps i, per tant, el d'avui és un acte més personal per traslladar-los la meva estima i el suport de molta gent", ha assegurat. Turull ha afirmat que aquesta campanya del 21-D també ha d'estar "carregada d'humanitat", perquè les famílies dels exconsellers i els Jordis "pateixen" i en cap cas viuen "una situació normal". I fent un símil amb el món pastisser s'ha referit als empresonaments dient: "Només els que han tastat la nata poden parlar-ne, i nosaltres l'hem tastada". Per últim, Turull ha demanat als ciutadans que no deixin d'escriure cartes a Junqueras, Forn i els Jordis.

Comentaris
Joan Jaume
A la pastisseria hi vaig comprar uns croissants molt bons i fins i tot un pastisset fet amb ratafia. Solidaritat amb tots i tots. Visca la República catalana.
Ja es nota ja l'alegria i l'escalf
Turull és "la elegría de la huerta". Tots fan cara de "a què ha vingut aquí aquest gilipolles?". Turull posa cara de "no sé que faig aquí".
LUIS
Visca el Sr. Puigdemont i tota la seva familia.
Gidevesa
Tot el meu suport a la família Puigdemont. L'esperança que en Carles torni no l'hem de perdre. Demà cap a Brusel·les de bon matí. Coratge Nuri /Xavier i els vostres fills, d'un amerenc de naixement.
Pas som espanyols
Al final dels anys 20 del segle passat el President Macià també va estar exiliat a Brussel·les, ho saben els "adoctrinats" a les escoles?
Convèncer
La millor missiva a les famílies un vot propi i d'altres que haurem convençut. Parlem amb els indiferents

envia el comentari