Turull carrega contra els diputats que diuen que els presos tenen privilegis: "Prego per no ser mai com ells"

El diputat de JxCat replica a unes paraules de la diputada de Cs assegurant que els presos polítics tenen privilegis
Jordi Turull al Parlament
Jordi Turull al Parlament | Twitter @pdemocratacat

El diputat de Junts per Catalunya Jordi Turull, empresonat a Lledoners, ha carregat aquest dijous al vespre contra els diputats de Ciutadans. Ho ha fet després que la diputada de la formació taronja Lorena Roldán digués a la consellera de Justícia que "està donant un tracte de favor als presos del 'procés'. En una intervenció al Parlament, Roldán ha afegit: "Vostès van donar un cop a la democràcia i menyspreen les nostres institucions volent buidar de contingut el #Parlament". I a aquestes paraules ha replicat Turull: "L'únic privilegi que m'ofereix la presó, tant a Lledoners com a Estremera, és la de conèixer persones que tot i el seu empresonament tenen molta més humanitat i alçada moral que alguns membres del Parlament amb qui he compartit tants moments", ha dit en una piulada. "Prego per no ser mai com ells", ha conclòs. 

 Comentaris
Y ellos rezaran para no ser como tu.
Todo el mundo está encantado de haberse conocido.
LSO
Tranquilo estamos muy lejos de ser tan infames, son lo peor que representa a un ser humano, yo me alegro de no ser el perfil de sus votantes, sería una desgracia para mi, ser votante de esos fascistas, mala gente.
Curiós
Dels privilegis als torturadors, lladresdesangblava, violadors, als que escurçen condemnes no en parlen els de voxcspsc?
País de faxas delincuents lladres i represors . Marxem de tanta merda ja

envia el comentari