La tuitaire reusenca jutjada per insultar i amenaçar Llarena nega l’autoria de la piulada

La fiscalia ha mantingut la petició d’un any i mig de presó
El magistrat del Suprem Pablo Llarena
El magistrat del Suprem Pablo Llarena | ACN

La tuitaire reusenca acusada d’insultar i amenaçar el jutge Llarena a les xarxes socials ha negat aquest dijous que sigui l’autora de la piulada. El seu advocat, Lluís Gibert, ha subratllat que només consten captures de pantalla amb “una força de prova reduïda i relativa” i que, en qualsevol cas, el seu contingut no suposaria cap delicte. En la piulada s’insultava el magistrat del Tribunal Suprem, s’indicava el lloc de feina de la seva dona i es cridava a difondre’n les dades perquè "no podran anar pel carrer a partir d'ara". La fiscalia ha mantingut la petició d’un any i mig de presó per un delicte d’amenaces -o subsidiàriament de coaccions-, i de 2.100 euros de multa per injúries.


 

L’advocat Lluís Gibert, del col·lectiu Advocats Voluntaris 1-O de Reus, ha explicat que han demanat a la jutgessa l’absolució d’aquesta veïna de la ciutat i que no han plantejat cap pacte amb la fiscalia perquè ambdues parts s’han mantingut inamovibles en els seus arguments. A més de negar l’autoria de la piulada per part de la dona, atès que “tot es fonamenta en captures de pantalla”, segons Gibert, el fons de les expressions jutjades “no tindrien un abast penal en l’àmbit d’amenaces, coaccions i injúries”. El cas ha quedat vist per a sentència. Una cinquantena de persones, entre les quals membres del col·lectiu d’Avis i Àvies per la Llibertat, s’han concentrat a les portes dels jutjats de Reus per donar suport a l’encausada. 


  

  
Comentaris
Ole tu ¡¡¡¡
Amb un parell. S'ha de posar en evidència a aquest fatxa corrupte, i venut.
PEDM
Jo tambien me cago en el, pasa algo??
xup
ui! pobre Sr. Llorona, al final l.hi han dit una veritat com un temple, no podra a tornar a circular per en carrer sens mirar darrera, aixo es normal, ah! per cert la JUSTICIA ES IGUAL PER TOTOM, JAJAJAJAJAJA, TURURUT
...SIEGFRIED...
...SIEMPRE INSULTANDO...SIEMPRE AMENAZANDO...
Pauline
Aquest sr és un intocable? No es pot dir res, quina llibertat d'expressio és aquesta. Quin país la Ñ.
ganxó
Llibertat d'expressió i ... En fa l'afecta que hi un col·lectiu de jutges, que tenen tan cul a munt que tot ho tenen perdut, que faran com els nazis, que tot veient con els aniria acabada la guerra seguien matant gent . Tan els hi fotia una cosa com l'altre. Tant per tant que es cremi tot. Passarem per bojos i en cara es posible que ens perdonin. Ai Ñ !
enric
unos no se puede cagar en su boca porque ya esta a tope de mierdecilla diluida..
De todos los sastrecillos valientes que amenazan o insultan ¿a que ninguno se atreve a poner su nombre, apellidos y DNI? Sois unos mierdecillas, me temo.

envia el comentari