El TSJC reclama "protecció presencial i permanent" dels Mossos a totes les seus judicials

El Tribunal Superior trasllada a les audiències provincials i jutges degans del territori que valorin la "necessitat de suspendre les activitats judicials"

La sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha adoptat aquest dimarts un acord sobre els atacs per l’organització de CDR a les seus judicials el passat dilluns. En un comunicat exposen que "davant els nombrosos i els intolerables atacs que venen patint les instal·lacions judicials, que a Valls i Cervera han impedit l’activitat judicial" reclamen que "el Cos de Mossos d’Esquadra que procedeixin a la protecció presencial i permanent de totes les seus judicials, donant compte al President del Tribunal Superior de les concretes mesures adoptades".

 

Així mateix, el TSJC vol "prevenir als presidents de les audiències provincials i jutges degans del territori que valorin la necessitat de suspendre les activitats judicials, excepte les actuacions urgents i de guàrdia, quan per raons de salubritat no es pugui garantir el normal accés a les instal·lacions". El comunicat també reclama al Ministeri Fiscal la seva actuació per "depurar les responsabilitats penals que se’n puguin derivar d’aquells que hagin ideat, planificat, coordinat i executat aquests atacs a les seus judicials".

 

Finalment, el Tribunal Superior lamenta la "falta de condemna d’aquests fets per part de laConsellera de Justícia, com a responsable de les condicions laborals dels funcionaris judicials, la salut dels quals es posa en risc amb aquestes accions, i dels mitjans materials que es malbaraten en actuacions de neteja".Comentaris
X*2
Encare no s'han enterat que el que volem , és que fotin al camp i no emprenyin més?
Resistirem
X*2: Encara no t´has enterat que no volem que marxin i que volem que foteu el camp vosaltres? Qui penses que va aturar la Republica? El 155? Rajoy? Vam ser nosaltres el catalans els que la vam abortar deixant-la morir abans de néixer, vam ser nosaltres que vam demanar empara al Govern central. Marxa tu!
Pobreeeeeets
I si reclamessin ètica i justícia de debò als col·legues del supremes instàncies???????? Segur que se'ls acabarien els problemes.
Barrientos la escoba vieja de la fiscalia nacional
TSJC, un tribunal que par la fiscalia nacional es pura mierdecitat catalans. Barrientos, no pintas nada de nada dentro de la JUSCTICIA DE ESPAÑA, Cierra este antro
piolin
A qui se l'hi acut portar fems als jutjats ..... Es poden contaminar els fems.
Andreu
El que heu de fer, pseudojutges espanyols, és fotre el camp del nostre país i tornar al vostre. També us podeu buscar una feina de veritat, que això de llepar el cul al gobierno i a l'IBEX disfressat amb una toga és molt lleig.

envia el comentari