El TSJC estudiarà si admet la querella contra la diputada d’ERC per foragitar policies dels hotels de Pineda

Jordi Seguí en serà el ponent
Nova estratègia per blindar col·legis electorals | Jordi Borràs

 

Nou front judicial arran del procés sobiranista. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit la inhibició presentada d’un jutjat d’Arenys de Mar per una querella de la Fiscalia de Delictes d’Odi contra una diputada d’ERC, Mònica Palacín. Ara haurà de decidir si admet la causa.

 

L’obertura de diligències al TSJC provè d’una querella presentada de la Fiscalia de Delictes d’Odi contra tres tinents d'alcalde (PSC) i de Palacin, aleshores regidora de l'oposició (ERC) de Pineda de Mar per delictes de coaccions i falsedat en document oficial. L’acusació sostenia que havien forçat “els propietaris de dos hotels a fer fora dels seus establiments policies espanyols que van participar en l'operatiu contra l’1-O”. 

 

 

 

El ponent de la instrucció serà el magistrat Jordi Seguí Puntas, la sala la formaran el mateix president del Tribunal, Jesús Maria Barrientos Pacho i Mercedes Armas Galve, de guàrdia durant els fets del Primer d’Octubre. 

 Comentaris
Aureli 1
Ah cony !! Un tal Felipe , amb el número sis ( VI ) de la saga , va “convidar” empreses a deixar Catalunya . S’ha denunciat perico s’ha fet res al respecte , oi TSJC ?
gc
no eren policies, eren botxins violents i perillosos. Fora de casa nostra!!!

envia el comentari