El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Trias prega “unitat” i “cohesió” i pica l’ullet a la Crida Nacional
  • CA

 

 

Xavier Trias ha interpretat el seu paper de pare pedaç enmig de la batalla que es viu en el congrés del PDeCAT. Després de la baixa del president Quim Torra per inaugurar l’assemblea, Trias ha entomat la responsabilitat d’utilitzar el seu to afable i la seva ascendència sobre els quadres del partit per demanar calma i serenitat alhora que “unitat” i “cohesió”.

 

Trias ha començat el seu discurs admeten la difícil situació interna que viu la formació. “Estem en un moment importantíssim amb dificultats i problemes”, ha assegurat. Una situació que per a Trias pot generar “noves oportunitats”. També s’ha referit a la “Crida” per incorporar al discurs del debat de les ponències un “esperit d’unitat” per “ajuntar el màxim de gent possible”. “Tenim companys a la presó i a l’exili. Estem en un moment extraordinari en què es fa una crida per ajuntar el màxim de gent possible. Hem d’entendre que malgrat les ideologies que ens conformen, la unitat és l’única forma d’encarar el futur”, ha clamat.

 

“Hem de buscar la cohesió i superar els moments difícils per la responsabilitat immensa de fer coses grans i aquest és l’esforç que hem de fer”, ha conclòs Trias picant l’ullet als que volen mantenir el liderat de Carles Puigdemont dins del partit. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa