Tres avions volaran cap a Brussel·les per portar manifestants el 7 de desembre

Les aeronaus s'han contractat a Barcelona a dues companyies polonesa i txeca
Manifestació a Barcelona per demanar la llibertat dels presos polítics
Manifestació a Barcelona per demanar la llibertat dels presos polítics | Jordi Borràs

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Lleida han contractat tres avions per connectar l'aeroport de Lleida-Alguaire amb Brussel·les el proper 7 de desembre i desplaçar així persones a la manifestació que tindrà lloc a la capital europea sota el lema 'Omplim Brussel·les'. Les aeronaus s'han contractat aquest dimarts al migdia a Barcelona a dues companyies polonesa i txeca i de moment ja n'hi ha dos de plenes mentre que la tercera encara disposa de places. Els organitzadors no descarten contractar un quart avió si hi ha demanda de places en els propers dies. La sortida serà el dia 7 a les set del matí i la tornada el mateix dia a les set de la tarda des de l'aeroport de Brussel·les amb arribada a les nou del vespre a Lleida-Alguaire.

Comentaris
es gratis per socis de la ANC?
Si es gratis hi vaig, si no ho sento però passo.......
Llum
On ens podem inscriure?
maricel
Gratis? I qui vols ho pagui?
Almogàver
Em sap greu dir-ho, però ara no cal anar a Brusel.les. A fer què? Ara només tenim unes eleccions autonòmiques a la vista. Si guanyem amb un 50% +1 del vots, ja veurem què passa. Però no ho veig gens clar. No han tingut pebrots per tirar endavant. Necessitem algú que si que els tingui...
Trasto
A qui li sobren 500€ per gastar en una estona???
Matilde G de Ayala
Almogaver, ets un beneit iresponsable: amb quines armes i quins medis podiem defensar la republica ? Hi ha gent que sembla que treballi per l´enemic o es que no enten res. Una republica costa, feina, temps, paciencia, decisió, pero ara no volem morts. No en tens prou amb tanta gent a la presó ? Volem republica, no funerals de la gent jove. No volem catalans sacrificats, volem arrivar vius a la Republica. Aquests comentaris desmoralitzen, per qui treballes ??
El cec
La cosa pública no es cosa de arribar i moldre. Tot arribarà al seu temps. Pot ser jo no ho veure, ja sóc gran. Tan de bo ho vegin els meus fills i néts. Salut!!
El cec
Llum. Suposo que la inscripció és a la ANC. No ho sé però és lo que se'm acut.

envia el comentari