Els treballadors de Vicepresidència expressen al conseller Junqueras la seva "lleialtat"

Els treballadors li comuniquen que "no acceptem ni acceptarem el descarnat atac contra el nostre Govern"
Els treballadors de Vicepresidència envien una carta al seu conseller
Els treballadors de Vicepresidència envien una carta al seu conseller | Twitter

Els treballadors i treballadores del departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda han enviat una carta al seu conseller, Oriol Junqueras, que es troba empresonat des de dijous passat junt amb set consellers més, i també els líders de l'ANC i Òmnium, acusats d'un delicte de rebel·lió. El conseller es troba a la presó d'Estremera, i allà rebrà una carta signada per l'Assemblea de Treballadors en Defensa de les Institucions Catalanes de Vicepresidència, Economia i Hisenda (adic-VEH), en què escriuen que, "des de la frustració de no poder fer gaire més que fer-te arribar aquest escrit i la nostra lleialtat, desitgem que tots vosaltres percebeu el nostre sincer escalf i acompanyament". 


 

"Nosaltres, en tant que servidors públics al servei de la Generalitat de Catalunya, no acceptem ni acceptarem el descarnat atac contra el nostre Govern, i mitjançant aquest carta, et comuniquem que et reconeixem com a legítim vicepresident". I prossegueixen assegurant que "entomarem aquesta repugnant sense perdre l'alè, reclamant la llibertat de tots els presos polítics, denunciant l'ofensiva autoritària contra les nostres institucions i refermant el compromís envers la ciutadania catalana, entesa coma dipositària de la sobirania del nostre poble". 

 

Sobre les eleccions del proper 21-D, els treballadors del departament del conseller d'ERC, asseguren que "els treballadors públics restarem, com sempre, en la més estricta neutralitat. Malgrat tot, volem fer-te saber que, fins que el Parlament de Catalunya nomeni un nou Govern, els treballadors i treballadores que ens hem organitzat en assemblea no assumirem l'absència involuntària del nostre vicepresident i conseller, del nostre secretari general, de l'anterior secretari d'Hisenda ni del nostre director de Patrimoni". 

Comentaris
Jo mateix
Proposo enviar milers de cartes. Un bon suport moral als ostatges Ñ i una tocada de c... als seus segrestadors.
Consol Bofarull
Suscrip tot el contingut de la carta i dono tot el suport al GOVER DE LA GENERALITAT. i no em valen aquestes suposades eleccion. Endavant amb tot el q calgui i nosaltres a fer tot el recolcament al govern electe de la Generalitat. Sempre amb VOSALTRES. Aixo no hagues tingut q padar mai.

envia el comentari