Una treballadora de Vicepresidència diu davant Llarena que Sànchez va col·laborar amb la Guàrdia Civil el 20-S

La testimoni nega la violència i assegura que el mateix líder de l'ANC es va oferir per ajudar a sortir la secretària judicial
Jordi SÃ nchez parla als manifestants que es troben davant el departament d'Economia
Jordi Sànchez parla als manifestants que es troben davant el departament d'Economia | Jordi Borràs

Un exalt càrrec de la Conselleria de Vicepresidència ha declarat com a testimoni aquest dijous davant del jutge Llarena i ha destacat "l'actitud col·laboradora" de Jordi Sànchez tant amb la Guàrdia Civil com amb els Mossos. Segons fonts presents a la declaració, la testimoni ha assegurat que en tot moment el to va ser de "cordialitat", que es va oferir d'intermediari i que va fer diverses propostes perquè la comitiva judicial pogués entrar i treure els detinguts. També ha explicat que va escoltar com el mateix Sànchez s'oferia a acompanyar la secretària judicial però que aquesta va declinar l'oferiment perquè es negava a marxar sense els efectius de la Guàrdia Civil. També han declarat dos testimonis que el dia 25 de setembre eren a Badalona quan la Guàrdia Urbana va requisar cartells del referèndum i han negat que hi hagués cap aldarull. Segons l'acusació popular de VOX, tots tres han negat la violència. Els testimonis estaven proposats per la defensa de Cuixart.


 

L'exalt càrrec de Vicepresidència ha explicat que va estar a la conselleria durant els registres del 20-S i que va escoltar diverses converses entre els policies i Sànchez. Ha explicat al jutge que va tenir una "actitud col·laboradora" i que el "to" va sempre "cordial". 

Segons fonts properes a les defenses, les afirmacions de la treballadora contrasten amb la declaració d'un tinent de l'institut armat present als registres. Davant de la magistrada Carmen Lamela a l'Audiència Nacional va dir que Sànchez es va dedicar a "imposar" a la Guàrdia Civil

 

La lletrada de l'administració de justícia havia de declarar com a testimoni dimecres, però les defenses van renunciar perquè Fiscalia i jutge volien que ho fes com a testimoni protegit i que això "vulnerava el dret de defensa". 
 

Comentaris
De hecho Sanchez se chivó y les dijo donde estaba la moleskine
Fue un detalle muy bonito y de gran cordialidad por su parte.
Karlus
Que Llarena , que te parece, facista , que hay que hacer, meterte a ti en una celda, que es lo que te mereces, o dejar de hacer estupideces, que es lo que haces
Tot plegat una farsa de Ñ
i esclar que si !! Els dos Jordi's en tot moment van adreçar-se a la gent , entre altres coses, dient-los que anessin ja cap a casa. Això és veu clarament en d!s divetsos vídeos que s'han pogut veure. Els informes e a GC i de la PN són mentida, falsos , però sôn els que han acceptat com a proves.
En positiu
Així doncs hauran d'imputar la Guàrdia Civil com a còmplice del delicte de rebelió
Ho sigui, els que menteixen son els uniformats. Com a les escoles, quina novetat.
Kol
Deixem ja de fer seguidisme de les parides espanyoles. No són judicis, pq no són jutges si no terroristes a sou. La guàrdia civil és una organització terrorista i ha de ser il•legalitzada.

envia el comentari