El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Trapero: “Vaig penjar el telèfon a Sànchez”
  • CA

El Major dels Mossos ha marcat distàncies amb el president de l’ANC, Jordi Sànchez, durant el 20S. En la seva declaració aquest matí al seu judici per rebel·lió, ha assegurat al Fiscal Miguel Ángel Carballo, que “li va penjar el telèfon”. “El senyor Sànchez no es ningú per donar instruccions a la policia, ni ell, ni ningú”, ha reblat.

 

En aquest sentit, ha remarcat que va actuar com interlocutor de la concentració, seguint el protocol que té la policia en mediació en qüestions d’ordre públic. Ara bé, en cap cas Trapero ha admès que l’aleshores president de l’Assemblea donés cap instrucció, ni imposès cap condició a la policia. Així ha admès una trucada “airada que va acabar malament”. “No ets ningú per dir com hem de fer un dispositiu policial”, ha recordat que li va dir. De fet, el llavors cap de la BRIMO, Carles Hernàndez, també va detallar al Tribunal Suprem l’engaxada que va patir amb Sànchez.

 

Ja abans, al principi de la declaració, ha volgut aclarir que només havia tingut relacions professionals i no personals amb Sànchez. Concretament, quan Sànchez era adjunt al Síndic per una qüestió de menors i una altra per una polèmica sobre un desallotjament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa