El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torrent visita durant tres hores els presos polítics a Lledoners
  • CA

 

 

Dos dies després de l’arribada del vicepresident Oriol Junqueras, el conseller Raül Romeva i els líders independentistes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a la presó de Lledoners, han rebut la visita del president del Parlament, Roger Torrent. A les deu d’aquest matí, ha arribat al centre penitenciari ubicat a Sant Joan de Vilatorrada, acompanyat d’un dels seus col·laboradors amb tracte de col·laborador i ha marxat a la una del migdia, l’hora de dinar pels interns. La trobada ha estat per separat i sense vidre.

 

El president ha estat rebut per la número dos del departament de Justícia, Patricia Gomà, i el director general de Serveis Penitenciaris, Amant Calderó. Torrent es reunirà amb els quatre presos polítics. Amb la presidenta Carme Forcadell i la consellera Dolors Bassa, Torrent s’hi va reunir el mateix dimecres, poc després de la seva arribada a la presó de Puig de les Basses a Figueres. 

Pere Aragonès entrant a la presó de Lledoners
Pere Aragonès entrant a la presó de Lledoners | Q.S.

 

De moment, no han transcendit detalls de com serà la trobada, però des de Justícia, recordent que la visita del president Torrent té “caràcter de visita institucional”. A dos quarts de dotze també ha visitat els presos polítics el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. El president de la cambra i el vicepresident han sortit junts de la presó.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa