Torrent: "Quan ens unim en la defensa dels drets i la democràcia som imparables"

El president del Parlament valora la manifestació "transversal" i "plural" d'aquest diumenge davant "l'agressió de l'estat espanyol als drets fonamentals"
El president del Parlament, Roger Torrent
El president del Parlament, Roger Torrent | Jordi Borràs

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha valorat el tarannà "plural" de la manifestació convocada aquest diumenge per l'Espai Democràcia i Convivència, plataforma que engloba entitats cíviques, sindicals, polítiques i culturals. "Demostrem que quan som transversals, quan som plurals i quan ens unim en la defensa dels drets i la democràcia som imparables", ha assegurat Torrent en una atenció als mitjans moments abans del tret de sortida de la manifestació, que duia per lema 'Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!'.


Roger Torrent considera que s'ha de "reforçar" una "aliança" des dels diversos sectors de Catalunya: "Això va de drets i llibertats, cap demòcrata pot restar impassible", ha indicat. Quan s'acompleixen sis mesos des de l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, Torrent ha instat a fer passes des del conjunt de la societat catalana per "a la fi de la judicialització, que els presos surtin de la presó, que els qui són fora puguin tornar a casa". "Els conflictes polítics només es resolen amb política", ha reblat el president de la Cambra Catalana.
Comentaris
És clar.
...per això mateix ERC rebutja TOTS ELS INTENTS D'ANAR APLEGATS A QUALSEVOL ELECCIÓ. D'aquesta us anireu de pet amb el PP al grup mixt però serem independents mal que us pesi, renegats. podeu estar ben segurs.
La querella, Torrent, o ja no te'n recordes?
Ja s'ha querellat al Parlament contra Llarena?. Què li ha semblat al conserge del Jutjat?
Volem un rstat no una comunio d ONGs
Si perque ja veiem que vostes per l estat catala res de res. Vostes funcionen a manera d una ONG pero de sentit d estat res de res. President puig de mont
Jordi
Torrent, llàstima que el teu partit sempre ha fet el possible per evitar la UNITAT! El poble serà imperable amb o sense ERC? Ho enteneu?
Pedro
Fantasma! ERC ya no engañais a nadie que no cobre del partido! La unidad la quereis con el iceta155 y los pokemon! Verguenza que os digais de esquerra, republicanos y de Catalunya! Sois una farsa!
Marta
Mes fum, mes mentides, mes fer volar coloms, mes intoxicar,.... però ja no cola, us hem vist el llautor! Mai heu volgut anar JUNTS, mai heu volgut UNITAT, mai heu volgut independència, és mes; heu treballat per evitar-ho! Tots, fins i tot en junqueras! Tenim memòria i tenim internet pel que vulgueu tetgiversar! Botiflers, bon vent!
Avia
Unitat i Puigdemont President
Pep
Jajajajaja El millor acudit del dia! Si sempre heu volgut contarvos i després anar amb el psoe per fer el tercer tripartit! Aneu a enganyar als vostres avis! Traïdors sense vergonya! Sou uns millos!
Anna
Contenta de haver estripat el vostre carnet d'ERC aquesta setmana! Mentiders, visca la CUP i visca Puigdemont! Cagats de merda!
Jordi
Mai mes us votare. Aneu a pastar fang, que no teniu ni coratge, ni dignitat, ni sentit patriòtic!
Lluís Maria
Erc, qui és podria imaginar que caurieu tant baix! Tan burros us penseu que som? Realment penseu que ens podeu enganyar i fer-nos passar per alla on voleu vosaltres? Vinga, que es necessita mes intel·ligència i preparació per fer-nos caure en el vostre parany autonòmic per fer el ,tercer tripartit!
Manuel
Vosotros solo quereis uniros al psoe y a podemos para seguir chupando del bote, haciendo un tripartito y engañando nuevamente a vuestros votantes. Por suerte cada dia menos! Temblar porque; la CUP sera sempre nostra! Y el President Puigdemont tambien! Lo quereis entender de una p.vez?
david
La frase es bonica pero la realitat es que no som imparables. En el mon guanyen la força bruta , la intel.ligencia i el valor . Nosaltres no tenim ni exercit ni el control de la policia, practicament no tenim mitjans de comunicacio, La Caixa patrocina Ciudadanos, i quasi tots els parlamentaris esteu acollonits .... Menys frases boniques per a fer titulars i menys burocracia. Actueu o dimitiu ! Una cosa si que tinc clara : en Carles Puigdemont es el legitim President.
Teresa
Ara la prioritat és formar govern. Després ja farem les modificacions que calguin, les adaptacions i els estira i arronsa. Però des d'un govern legítim, no des d'un aparador.
Ramon
El PACMA hauria de dur els republicans als tribunals per marejar tant la perdiu.
Ramon
Que ERC cridi ara a la claudicació després d'haver forçat a llançar-nos al buit, és per escanyar-los.
ciutada universalista
imparables si senyor a la galaxia de andromeda a 2 millions d'anys llum, es parla al planeta taskens sempre, de la bravura del poble catala, poble que segons el insigne cucurull va arribar a la nostra galaxia fa un million d'anys, quan no havia a la terra homo sapiens pero ja havia homo catalanensis,i tot nosaltres i els nostres enemics del sistema estelar del costat els furuis, som mig catalans, i tenim la seua bravura,gracies cucuruull que fariem sense tu, hahahahahaha.
@ciutada universalista: que has fumat?

envia el comentari