Torrent, sobre la sentència: “Hi haurà resposta institucional conjunta, i també social”

El president del Parlament reconeix que "la dificultat és la pluralitat de l'independentisme" i que "s'han de cosir plantejaments"

El president del Parlament, Roger Torrent, s’ha referit aquest dilluns a la resposta que hi haurà a la sentència de l’1-O, que es preveu en les properes setmanes. “Hi haurà una resposta institucional conjunta i una resposta social també conjunta“, ha dit durant una entrevista al programa ‘Els Matins’, de TV3, on ha reconegut que “la dificultat és la pluralitat de l’independentisme” i que “s’han de cosir plantejaments”. En aquest sentit, ha deixat clar que “la resposta insititucional a la sentència no pot apel·lar al 48% o al 60%, ha d’apel·lar al 80%”. “Ha de ser democràcia”, ha conclòs.

A més, el president del Parlament ha aprofitat per tornar a insistir en la proposta d’un govern de concentració: “És la millor proposta a Catalunya, però no en descartem cap altre.” Alhora, Torrent “ha assegurat que “estem disposats a tot per obrir un escenari millor”, i ha recordat que “qualsevol conflicte polític acaba en una taula de negociació, i aquest també”, tot i que ha matisat que “hem hagut d’assumir repressió”. 

Nou comentari