Torrent proposa Ridao per ser lletrat major del Parlament

La Mesa tractarà dijous el nomenament i previsiblement serà aprovat
L'exsecretari general d'ERC, Joan Ridao, en una imatge d'arxiu
L'exsecretari general d'ERC, Joan Ridao | ACN

El president del Parlament, Roger Torrent, proposarà aquest dijous a la Mesa de la cambra que el lletrat Joan Ridao assumeixi el càrrec de lletrat major que va deixar vacant Antoni Bayona ara fa un mes. El procediment habitual és que sigui justament el president del Parlament qui proposi algú d’entre el cos dels lletrats de la cambra per ocupar aquest càrrec; i és per això que aquest dijous el tràmit està previst a l’ordre del dia de la Mesa. Ridao és lletrat de la cambra des del 2016, i abans havia estat membre del Consell de Garanties Estatutàries i havia desenvolupat trajectòria acadèmica i docent a la universitat. Prèviament, però, es dona la circumstància que Ridao havia estat diputat d’ERC –el mateix partit de Torrent- al Congrés dels Diputats i número dos de la formació assumint la secretaria general durant l’etapa del lideratge de Joan Puigcercós.

Comentaris
No tinc prou paraules per descriure el que sento ara mateix
El següent que farà ERC serà proposar Montilla per president de la Generalitat autonòmica i l'Iceta de president del Parlament. D'això no té res a dir la CUP?
Ridao és tan independentista...
...com Soraya Saenz de Satamaria. O com el seu amic Borrell.
Jordi
El que diu que no res a dir la cup que escolti riera avui a els matins si el 21 d 500.000 catalans no s'haguessin deixat enredar com a borregos votant erc i jxc i aquests vots haguessin anat a la cup i ara la cup tingues 25 diputats un altre gall cantaria pero amb 4 te molt poca força
Xusma , tal qual,
A "No tinc prou paraules per descriure el que sento ara mateix", doncs jo si fàstic de gent com tu i el de sota i els que us han votat a favor, a veure si sou vosaltres " els nacionalistes excloents" que deia el Junqueras
La entrada de la Wikipedia del Sr Ridao indica que no tiene abuela.
Mi más sentido pésame, a él y a toda su familia.
decebut de tot
Un dia d'aquests el Parlament de Catalunya farà un manifest a favor de la defensa d'Espanya i acabarà amb el seu viva corresponent, al rei inclòs. I es diuen independentistes!!! De la butxaca!!!

envia el comentari