Torrent: "No és cert que si no s'aproven els pressupostos, hagi de caure Sánchez"

El president del Parlament reitera que "si no hi ha moviments" no donaran suport als comptes espanyols
El president del Parlament, Roger Torrent, el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, i la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà | ACN

 

El president del Parlament, Roger Torrent, subratlla que "no és cert que si no s'aproven els pressupostos, hagi de caure el govern" de Pedro Sánchez. En una entrevista al 'Via lliure' de RAC1, Torrent ha recordat que el seu partit va donar suport a la moció de censura perquè va situar Sánchez a la Moncloa i ha reiterat que ara, "si no hi ha moviments", no donaran suport als comptes espanyols.

 

"No n'hi ha prou amb una retòrica diferent (a la de Rajoy), ara toca que la lletra es concreti", ha reblat. El president del Parlament ha criticat que "dir que ara s'aplicarà la disposició addicional tercera de l'Estatut és acceptar que abans no s'ha acomplert". "Fins quan haurem d'acceptar que es facin promeses i que sistemàticament no es complexin", s'ha preguntat.

 Comentaris
ho sabeu que...
Votareu : Si !!
Antoni Ferret
Vejam si poguéssiu fer alguna cosa útil, a més de la comedieta corrent.
M'encanta la foto
Aquesta foto ho diu tot. Aquests personatges d'ERC portant un ram de flors amb forma del seu logo al cementiri. Tota una metàfora.
Jim
Torrent ells no fan retòrica sinó que tenen presos, la retòrica la feu vosaltres els autonomistes.
Artur
Allibereu els presos, teniu la clau... prou mentides, estan a presons catalanes amb carcellers catalans a les ordres de la Generalitat... Torra o els alliberes o plega !!!

envia el comentari