Torrent diu que ERC no competirà per qui és més independentista sinó per "construir" republicans

Capella presenta el partit com el "mur de contenció contra el 'trifachito'"
Escenari de l'acte d'ERC a Amposta amb Rufián, Torrent, Capella i Maragall
Escenari de l'acte d'ERC a Amposta amb Rufián, Torrent, Capella i Maragall | ACN

 

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat aquest dilluns que a ERC no li interessa competir per qui té l'etiqueta "de més independentista" sinó que el que volen és "fer més independentistes". En un acte de campanya d'ERC a Amposta, Torrent ha apostat per "construir republicans", fer més ample el camí i sumar més gent al projecte. Per això, ha reivindicat celebrar un referèndum d'autodeterminació a Catalunya perquè, al seu entendre, decidir el futur és la voluntat d'un 80% de la ciutadania. La consellera de Justícia, Ester Capella, ha presentat els republicans com el "mur de contenció contra el 'trifachito'" i ha garantit que evitaran que el PSOE estigui "acovardit i atemorit" i que li ensenyaran el camí per "tornar" a l'esquerra.Comentaris
LSO
QUE FALSOS QUE SOIS, COMO LE EXPLICAIS A LA GENTE QUE RECIBIO LA PALIZA DEL UNO DE OCT. VUESTRO PLEGAR VELAS?
Portuguez
Sim, sim, rtodos epublicanos da ERC sob a doce pata de Castela... Que vergonha haveria de ter este homem, escondido atrás das suas barbas, quando a História o comparar à sua valente e patriota predecessora, a incorrupta democrata e catalã Carme Forcadell.
airausu
Ja sabem que ER(C) no competirà per la independència perquè ja ha renunciat a l'1O i el 27O. Lo de la República de les Ñs se la poden fotre per "donde amargan los pepinos". Ñ fa fàstig i no té solució. DUI. ||*||
Això haver-ho dit abans, fa 8 anys
En tot aquest temps, la gent del carrer crida :independència. No sortim al carrer per fer una república ibèrica, ni ens vam jugar la pell l'1 O per fer que ERC presideixi la Generalitat. Hipòcrites! Mai més el meu vot, traïdors!
Guanyen "Ellos"
És molt fort que aquests de ERC , no vulguin unitat , en aquests moments veure CATALUNYA , amb els nostres partits en primer lloc és bàsic , però noooooo volen que i guanyi un partit Ñol que ens ha reprimit, amb presó, exili.... SOU UNA VERGONYA I MOLT DECEPCIONANT.
vendetta
en lo ke son unos campiones es en bajaros los pantalones botiflers mes ke botiflerts
moi
Uns merdes que no tenen ous per fer el que cal. Covards i mentiders.
Ganxet
Si la seva gran prioritat és fer la república espanyola amb el meu vot que no hi comptin. Ja són prou grandets per saber que amb Espanya no hi ha res a fer, tant fa si és monàrquica o republicana el tracte serà el mateix. Ja em vaig donar de baixa del partit quan van regalar la Generalitat al PSOE de Montilla i si segueixen per aquest camí ni tan sols els tindré en consideració per decidir el meu vot.
ERC , NO gràcies!
Vergonya de partit! Clar; amb aquesta xusma de polítics de baix nivell no podria ser d’altre manera! I mes si el que ho mana tot es un que es a preso i que sempre ha sigut molt raro amb lo de anar tots units! El meu vot ja l heu perdut, gamarusos!
jordi
Ya sólo falta que pidan perdón por engañaros....(los hay tan lerdos que todavía no se han enterado peroooo), y los golpistas fugados, que se entregen, por dignidad,
Baldufa
L'única cosa que esteu fent és dividir l'independentisme i eixamplar els vots del PSC.
JAJJAJAJAJAJAAJJAAJJAJAJ
JAJAJAJAJAJJJJAJAJAJJAAJJA MAREDEDEUUUUUUUU JAJJAJAJAAJJAAJJJAJA LERDOOOOOOS
Davant el "nou pacte del 78" de claudicació en marxa (amb ERC i PDeCat de protagonistes...
...no errem el vot! Ara, el vot per la República catalana és: 1) FRONT REPUBLICÀ a les generals (28 d'abril), per curtircuitar el Règim del 78. 2) PUIGDEMONT a les europees (26 de maig), per posar Espanya en evidència internacionalment (i posar contra les cordes Borrell i el Deep State espanyol). 3) PRIMÀRIES CATALUNYA i/o CANDIDATURES D'UNITAT POPULAR REPUBLICANES a les municipals (26 de maig), per controlar el país des del poble.
SI ES QUE NO SE PUEDE SER MÁS CIEGO.....
va, que pongan una asignatura del buen republicano en la ESO.....A ver cómo empieza a girar TV3%....

envia el comentari