Torra segueix confinat, amb febre i malestar, aïllat de la família

El president de la Generalitat, Quim Torra, que dilluns va anunciar a través d’una declaració institucional que ha donat positiu en coronavirus, seguia les darreres hores amb dècimes de febrer, símptomes de cansament, segons han indicat fonts de Presdiència a ‘El Món’ aquest dimarts. Torra està aïllat de la seva família i des de dissabte es troba aïllat a la Casa dels Canonges, la seva residència oficial, encara que com la majoria d’anteriors presidents de la Generalitat, no hi vivia. 

Tot i així, Torra ha presidit la reunió del consell executiu del Govern telemàticament aquest matí.

Segons el procediment establert per les autoritats sanitàries en casos de positius aïllats al seu domicili, Torra es trobaria instal·lat en una habitació individual ben ventilada. Ha de disposar d’un bany per a ús exclusiu del seu. El pacient ha d’estar plenament disponible per a les avaluacions mèdiques que siguin necessàries i tant el pacient com aquells que estiguin convivint amb ell han de ser capaços d’aplicar de forma correcta i consistent les mesures bàsiques d’higiene, prevenció i control de la infecció. 

Per raons de seguretat, fonts de Presidència no han donat més detalls sobre les persones que acompanyen Torra en aquesta situció.

Nou comentari