Torra replica a Borrell que el camí cap a la llibertat és "irreversible"

El ministre d'Exteriors diu que el viatge als EUA ha estat "infructuós" perquè "les mentides tenen curt recorregut"
Quim Torra
El president de la Generalitat, Quim Torra | ACN

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha respost al ministre d'Exteriors, Josep Borrell, que en el seu viatge oficial als Estats Units ha explicat que a Espanya hi ha "presos polítics i exiliats" i que el camí cap a la llibertat de Catalunya és "irreversible". En un missatge al seu compte de Twitter, Torra ha explicat que també ha demanat disculpes per les visites que l'ambaixador espanyol "tan amablement" els farà a partir d'avui. El ministre Borrell, també a través de les xarxes socials, havia afirmat que el viatge de Torra ha estat "infructuós" i va afegir que la "poca receptivitat" de les autoritats nord-americanes demostren que "les mentides solen tenir curt recorregut".

 

Torra també ha defensat que en el viatge ha explicat la situació de Catalunya i ha denunciat la "vulneració de drets" en una conferència a la Universitat d'Standford, així com en diverses reunions polítiques amb congressistes. També assenyala que ha visitat empreses i que s'han "reforçat" els vincles econòmics entre Catalunya i Silicon Valley.Comentaris
Irreversible ?? ......
La Generalitat no controla ni els Mossos, erc i pdecat ja han retornat a l'autonomisme, .... De fet, la Generalitat no controla pràcticament res del que passa a Catalunya. Prou de blufs i de pendre el pèl a la gent.
Doncs au cap a la vaga general i amb menys d,un mes som lliures d,aquesta merda d,Espanya
SOM MES DE DOS MILIONS DE CATALANS QUE JA HEM DESCONECTAT TOTALMENT DESPANYA
contestant un comentari anterior ....
Per desgràcia , no hi ha collons de fer una vaga general indefinida. La única arma pacífica que tenim, però el moviment indepe és massa feble i inofensiu.
Endavant president
estem amb vos.
¡ LA REPÚBLICA NO EXISTE, IDIOTA!.
Eso sí, muy despacito; con un poco de fortuna 305 añitos más, " Ho tenim a tocar".
Gongylus
Potser els espanyolistes no se n'adonen, però Espanya és un Estat en fallida i tard o d'hora petarà com un gra de blat de moro al foc. Simplement, Espanya es convertirà en una crispeta. Nyami nyami...
Anselm
Què buides que sonen les grans paraules quan les pronuncien hòmens petits! Moralment petits.

envia el comentari