El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra recorre la decisió del jutge de limitar les mesures pel coronavirus a L’Hospitalet
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha reunit aquest matí amb els serveis jurídics per valorar la presentació d’un recurs contra la decisió judicial de limitar les mesures previstes en la resolució del Govern per frenar el contagi de la Covid-19 a L’Hospitalet. Segons ha informat l’Executiu, el recurs es presentarà en les properes hores amb l’objectiu de “fer valer el decret-llei aprovat dilluns i que habilita el Govern per impulsar les mesures anunciades, inclosa la limitació d’aforaments a celebracions i reunions als barris de la Torrassa, Florida i Collblanc”.

El jutjat d’instrucció número 16 de Barcelona en funcions de guàrdia ha ratificat aquest dimecres les mesures per aturar la covid-19 en aquests tres barris de l’Hospitalet de Llobregat però en canvi ha rebutjat prohibir les reunions de més de 10 persones.

D’altra banda, el president de la Generalitat ha aprofitat per demanar a la ciutadania el compliment de les mesures anunciades perquè “són absolutament necessàries per a frenar els contagis”. El president Torra ha afirmat també que la màxima prioritat del seu Govern és “la salut i la vida de les persones i que no hi pot haver cap interferència judicial que entrebanqui el combat col·lectiu contra la pandèmia”.

Per això, Torra ha fet una crida a tota la ciutadania, institucions i servidors públics de Catalunya, “a seguir sempre les mesures i les decisions que prengui el Govern de la Generalitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa