Torra i Puigdemont prendran accions legals pels insults rebuts arran de la polèmica dels tuits

Jaume Alonso-Cuevillas avança que ja s'estan preparant denúncies per defensar els drets dels dos presidents
L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas
L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas | ACN

L’advocat de Carles Puigdemont Jaume Alonso-Cuevillas ha avançat aquest dimecres que en els propers dies posarà en marxa accions penals contra els insults que ha rebut tant el president a l’exili com el nou president del Govern, Quim Torra, a causa de la polèmica per piulades i textos antics sobre els espanyols. “Hi ha hagut expressions intolerables i, més enllà del debat polític, hi ha titulars pels quals tant el president Puigdemont com el president Torra interposaran noves accions penals”, ha explicat al canal 324.
Comentaris
Intriga Y Emoción
Teniendo en cuenta las ocurrencias truculentas que nuestro futuro President Putativo suelta "sin intención de ofender", me muero de curiosidad por saber que es lo que sí considera ofensivo.
Juan Hospitalet
Bien hecho, no hay que pasarles ni una.
Esperem que no en deixeu passar ni una a partir d'ara!
Ja n' hi ha ben be prou de procurar sempre ser tan educats que ni contestem els insults. Els maleducats ho interpreten com a feblesa, no com bones maneres. Si comença a haver denuncies, potser alguns s'ho rumiaran una mica abans d'amençar, insultar, injuriar.
Federalista
Quina por el pastisser fugit i la titella xenófoba i etnicisras es que rellenar ambiente quieres titella odia espanyols amb quiero etc vas a querellar xenofob racista de m
Molt ben fet! Ja era hora!
Deixem de queixar-nos i passem a l'acció. Hem de fer com ells, atacar i plantar cara. PERSISTIREM, RESISTIREM I GUANYAREM!
Ahora sólo falta que los golpistas, decidan dónde termina la libertad de expresión.
Los tres grandes grupos del Parlamento Europeo han definido al Torra cómo xénofobo; y qué ¿ va a pasar algo?.
Montserrat
NO HAURÍEM DE PARAR FINS QUE TOTS ELS DEL 155 FOSSIN CONDEMNATS
Miguel A. Gonzalez
No se que descalificaciones van a denunciar En todo caso habría que denunciarlos a ellos por delitos de odio y contra la dignidad de las personas.
Miguel A. Gonzalez
No se que descalificaciones van a denunciar En todo caso habría que denunciarlos a ellos por delitos de odio y contra la dignidad de las personas.
Jaume el Barbut
Ja què som tots tan iguals...confíem en la justícia espanyola (que sembla és molt de fiar) i denunciem cada acte de supremacisme, odi, calúmnia, persecució i difamació sobre el pensament i opinió de naturalesa diferent a l'oficial que es cuina a la capital de l'Imperi: Madrit. També tenim dret als drets fonamentals protegits per la Constitució espanyola, no? O som criatura pitjor i més abjecta que Smeagol/Golum?
el teu
el ofendedor que se siente ofendido, intolerable dicen ;)
no us passarem ni una més
Putatiu ho serà el teu pare!.
Perdre el temps ,sols s.ha de treballar per marxar lo més aviat possible de tanta escoria
Insultant
Doncs això hauríem d'haver-ho fet tots des del minut ú . No volen feina els jutges ? Doncs donem-los feina que últimament resolen ben aviat, segons què esclar.
Sou la rialla d'Europa
Tot el mon ha vist el contingut dels tweets del Torra i ara ens diu que li han voulgut hackejar la compta. Fora feixistes de la Generalitat.
Par en Munsarrat
Dons, vols di que no has astudiat a l'escola catalana?, dons
A veure si sabeu qui va dir ...
Sebeu qui va dir? 1) Los enfermos de cáncer deben pagar la sanidad, es algo pedagogico. 2)Debería castigarse a las mujeres que den a luz hijos tontos enfermos y peores. 3) Tenemos la obligación moral de reducir el número de lenguas. 4) Una absurda manifestación contra la violencia que llaman de género. Busqueu-ho, ho va dir un dels fundadors i màxim exponent de Colono's, aquells que tant s'exclamen i ens diuen nazis. Continuarà ...

envia el comentari