El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra proposa una “fórmula” de cinc punts per frenar el coronavirus
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha proposat aquest dimecres una “fórmula” per frenar la crisi del coronavirus consistent en cinc punts: confinament total excepte els serveis essencials; la protecció a la ciutadania amb una renda bàsica universal, el suport a petites i mitjanes empreses, autònoms i empreses amb crèdits i liquiditat; la suspensió del pagament d’impostos, lloguers i subministraments, i el màxim reforç en el sistema sanitari i assistencial.

Torra ha dit que aquestes mesures s’han de fer totes a la vegada. “És la fórmula que hem d’impulsar, la que creiem que és la millor per a millorar la situació dels nostres conciutadans”, ha afegit el president durant la seva compareixença telemàtica des de la Casa dels Canonges davant dels grups parlamentaris.

“Per mi no hi ha colors polítics, ni blocs, jo i el Govern de Catalunya estem a la disposició dels grups parlamentaris pel que calgui, de tota la ciutadania del poble de Catalunya i us demano tota l’ajuda, la generositat i el suport per a fer-ho possible”, ha afegit el president.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa