Torra: "La justícia també acabarà guanyant a l'Estat espanyol"

El president de la Generalitat celebra la decisió de la justícia belga de rebutjar l'euroordre de Pablo Llarena
Quim Torra al Parlament
Quim Torra al Parlament | Jordi Borràs

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha celebrat aquest dimecres la decisió de la justícia belga de rebutjar l'euroordre emesa pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, que demanava l'extradició dels consellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig. "Quina alegria, quines ganes d'abraçar-vos", ha manifestat; i ha assegurat que està segur que "la justícia acabarà guanyant a Alemanya, Escòcia i Suïssa". A més, ha afegit que també acabarà guanyant "a l'Estat espanyol".

 
Comentaris
Mentres no surtin els partit podrit ,PSOE germanet i C,s radicals de dretas Espanya no té solució ,va cap al pou
Boletaire
Quan trigaran a reconeixer que els jutges espanyols s'estan equivocant moltíssim?
1410
Impossible.
Ramon
Jo no vull que Espanya sigui un país just. Jo vull que Espanya sigui un país estranger. Un cop ens n'haguem alliberat ens convindrà que continuï sent una porqueria. Entre d'altres raons, per esvair qualsevol temptació reunionista.
Solo es un lance
Los belgas no se han pronunciado del fondo del asunto. Corregidos los errores se puede volver a empezar; nueva euroorden, etc. No cantéis victoria, Llarena es mucho Llarena.
ciutada universalista
ramon pren-te la pastilla anti odio, per cert hui no has parlat del pare putrefacte i corrupte l' espanyol del any al abc en 1984, sr jordi pujol.

envia el comentari