Torra insta el PSOE a "recapacitar" després del "fracàs" de la concentració a Madrid

El president de la Generalitat espera el govern espanyol "a la taula de diàleg" en què defensaran el dret d'autodeterminació
El president Quim Torra en l'acte de la Crida
El president Quim Torra en l'acte de la Crida | Gemma Sánchez

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha qualificat de "fracàs estrepitós" l'assistència a la concentració de la Plaça Colom de Madrid d'aquest diumenge, una circumstància que entén que hauria de fer "recapacitar" al PSOE. "L'esperem a la taula de diàleg. Nosaltres hi anirem a parlar del dret d'autodeterminació de Catalunya, que és el consens del 80% de la societat catalana", ha reblat en una piulada a la xarxa social Twitter. La protesta ha congregat 45.000 assistents segons la delegació del govern espanyol, mentre que el PP i Cs, organitzadors de la iniciativa, eleven la xifra fins a 200.000 persones.

 Comentaris
Que pesats, res a fer amb Espanya DUI i adéu
76 74 72 70... y votareis los presupuestos totalmente gratis.
Sólo es cuestión de raciocinio personal.
Son dolents
Quan la majoria de la gent vol convivència i diàleg, aquests quatre feixistes volen desastabilitzarho tot per abocarnos a las masacres i governar ells, presó es el que es mereixen quan disparan l'odi contra Catalunya i País Basc!
Rosee
Per què, Sr Torra? És el govern que Vostè presideix qui ha de gobernar, qui ha de pendre les iniciatives, qui ha de solucionar el problemes i greus que tenim la societat catalana. Deixi el President Sanchez en pau que governan un estat molt més gran, guanya molt MENYS que Vostè. Deixem de tirar les pedres al terrat contrari i possen-nos a governar que estem perden l'últim vagó de l'últim tren.
Declaració unilateral d'independència i marxem , mai mai mai podrem conviure amb els veïns ,ja està clar
El SAnchez , ja ha dit que hatrencat les relacions amb nosaltres, Sr Torra ,no es rebaixi a demanar¡ dialeg un altre cop irebre el cop de porta¡¡ la 18,20..etcque hem rebut quan hen volgut parlar civilitzadament amb gent que son completament antagonics a nosaltres en pensament, fets i tracte.. ARRI
si sempre anem amb el lliri a lama' buscan entreniment amb especiments que no ens fan ni cas, ens insulten, no ens respecten i com el Sanchez, que a hadir que ha trencat tota relaciò amb nosaltres , de quin diàleg parla Sr.Torra? deixem ja d'anar pidolant, ens menystenim nosaltres mateixos, valorem-nos mes¡¡ potser aixi s'adonaran que valem molt mes que ell¡ ja vindran a fer el gara -agara o a oferir-nos alguna cosa (mentida com sempre ) perque els ajudem en els presupostos. a canvi de res
Ramon
Duran, fot el camp!
Ramon
A veure, Torra, quina part de "EL GOVERN SOCIALISTA NO ACCEPTARÀ MAI NEGOCIAR L'AUTODETERMINACIÓ" no l'has entesa? No és que no acceptin la independència, no. No és que no votarien SÍ a la llibertat de Catalunya en cas d'haver-hi consulta acordada. No és que no vulguin la pròpia consulta sinó que deixen més clar, impossible, que no admeten ni que es negociï. A què ve mantenir la mentida, la fal·làcia de l'Espanya d'esquerres com amiga? Sembles d'ERC, Torra.
Anem caminan
Es parla de diàleg i cau una pluja d’acusacions ....es fa la manifestació en contra ..... però no és significant ; en Sánchez ha de ser valent i tornar,hi ......aquest procés necesita diàlegs i punts d’apropament ....... i anem fent ! Tard o d,hora s’ ha de resoldre pacíficament i fer el que calgui per totes les parts . Es així res mes !
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT ..AMB QUI DONA SUPORT AL DICTADOR DE VENEÇUELA DESDE AQUI CATALUNYA
A mi en fan Riure els de E.R.C. SI DONEN SUPORT AL DICTADOR NICOLAS MADURO DE VENEÇUELA ...Y en canvi ens neguen a DONAR SUPORT A PEDRO SANCHEZ a aqui a España . ¿ QUINA DEMOCRÀCIA QUE DEFENSEU LA DE PEDRO SANCHEZ O NICOLAS MADURO ? A Recapasitar tambe u tindrien que fer E.R.C. , PDECAT I LA CUP Que doneu suport a un PUTA DICTADOR A VENEÇUELA ..
Torra parece un disminuido mental
Si la manifa de fachas ha fracasado es que ha triunfado el Psoe que no estaba entre ellos. ¿Eres tontet o qué presidenTorra?.
Josep
Quanta mediocritat! Fins quan?

envia el comentari