Torra: “Ens trobem al punt exacte on deien els experts si no actuàvem d’una altra manera”

L'expresident va reclamar endurir les restriccions a les portes de Cap d'Any

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha lamentat que “malauradament” la situació actual de la pandèmia estigui “al punt exacte on deien els experts que ens trobaríem si no s’actuava d’una altra manera abans de Nadal”. Així ho ha dit a través del seu compte de Twitter. De fet, el mateix Torra, pocs dies abans de Cap d’Any es va expressar públicament partidari d’endurir les restriccions just després que el Procicat mantingués les mesures anti-covid per a l’últim tram de les festes nadalenques. En ple debat sobre si s’han d’ajornar les eleccions del 14-F, Torra no s’hi ha referit.

Comentaris

  Jon 13/01/2021 5:38 pm
  Sr. Torra, te tota la raó i més. Les festes de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis, es tenien d'haver suprimit, es dir tothom a casa i fora hòsties. No passa res per que un any no tinguem aquestes festes, però el més indignant es, que el Senyor Vicepresident amb funcions de President del Govern Català, àlies l'inepte de l'Aragonés, li van mancà pebrots per fer una cosa amb seny. Ara en sofrim les conseqüències. En fi, la vostre mare us votarà. Pel que fa a mi, podeu anar a fer punyetes tots plegats, polítics cagamandúrries.
   Ganxò 14/01/2021 8:43 am
   Company, estic en tu, no veig perquè el comentari té tants detractors. Potser el punt final, jo el replantejaria. Si quan va ser l'hora, li haguessin fet cas és molt probable que les coses tindrien un altre caire. Però ja ho saps: Per uns era "un catalan" per altres l'anèmic polític a batre. Tot menys el sentit comú. Fins tot el Sr. Revilla, que per cert ara també porta mascareta, va gosar qualificar-lo de monge . Per a mi el President Torra pot estar tranquil, estava en la posició correcta i no te pas la culpa de ser envoltat d'inútils
   Si noi, 14/01/2021 7:35 am
   fins fa quatre dies manava aquest pallasso i ara es queixa? Alguna part de culpa ha de tenir Torra, no? o pixa aigua beneïda com els altres corruptgents?

Nou comentari