Torra, “enfadat” perquè no hi ha “unitat anti-repressiva” entorn de Borràs

El president inhabilitat retreu l'"atreviment" d'Illa de presentar-se com a candidat

El president de Catalunya inhabilitat, Quim Torra, s’ha mostrat aquest diumenge “enfadat” perquè “no hi ha hagut unitat anit-repressiva” al voltant de la candiata de JxCAT a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs pel presumpte cas de corrupció que aquesta setmana ha creat controvèrsia per unes declaracions que implicaven Oriol Junqueras.

Torra ha assegurat que “és impossible que hi hagi justícia per un independentista”, de manera que ha confessat que li “dol moltíssim que no hi hagi unitat anti-repressiva” al voltant de Borràs en aquest cas. “Home, per l’amor de Déu, processada una candiadata independentista”, ha reblat.

Torra ha entrat en campanya en un míting de JxCAT a Granollers on ha volgut retreure al candidat socialista Salvador Illa que hagi tingut “l’atreviment” de presentar-se com a president de la Generalitat Catalunya. Torra ha volgut centrar la seva intervenció en la gestió de la pandèmia per part del govern espanyol, en la qual Illa va tenir un paper destacat com a ministre. “Hi ha responsabilitats per tothom, alguns ho van fer bé i alguns ho van fer malament, hem de ser capaços d’aclarir aquestes responsabilitats i les demanem”, ha apuntat.

En particular, Torra ha denunciat “tres errors” del govern espanyol durant la gestió “catrastròfcia” de la pandèmia. “Davant de l’evidència de tots els experts —ha dit—, el govern espanyol no va declarar el confinament total el 15 de març, quan la situació era extremadament greu”. El president inhabilitat ha criticat també la centralització de la compra de material sanitari i la manca d’ajuts als autònoms.

Torra també ha posat en qüestió les capacitats d’Illa per presidir Catalunya ja que “des dels 21 anys viu de la política”.

Comentaris

  Com escampan la merda propia els corruptgents... 08/02/2021 2:46 pm
  LES CORRUPTELES QUE LES ASSUMEIXI EL CORRUPTE. No podem donar la imatge de País corrupte, prou vergonya ens va fer passar Fuigpelmón quan va suspendre la dui i va fugir.
  La próxima vez, pruebe a buscarse una pupila honrada, Sr. Torra 08/02/2021 2:34 pm
  Se ahorrará estos terribles disgustos.
  Qui cony és aquest Torra? 08/02/2021 2:08 pm
  El coneix algú?.
   jo t'ho dic 08/02/2021 2:48 pm
   Torra és un pallasso que ningú va votar, el va triar a dit Fuigpelmón quan no va tenir pebrots de tornar, va voler triar algú que no li fes ombra i a fe de déu quevla va encertar, 3 anys més perduts.
  Pascual 08/02/2021 12:09 pm
  No si esgargamelli senyor Torra, als altres partits, entre ells ERC, els hi va com anell al dit.
  Ramon 08/02/2021 12:07 pm
  El cas FILESA va sorgir arran que els sociates van acomiadar un comptable xilè que els exigia indemnització per muntar un frankfurt. Com que no se la van donar, el comptable, despitat i amb fotocòpies de documentació comprometedora va dir-se: "Se van a enterar de quien es este contable chileno!". Però el comptable xilè que volia muntar un frankfurt era d'esquerres. De manera que va anar al Periódico. Un diari progre com ell. El van fer fora a puntades de peu. Que què s'havia cregut! La corrupció sociata no ha de ser mai notícia! Llavors va pensar a dir-ho als comunistes. Que fossin els comunistes qui ho denunciessin i captessin vot de retruc. L'únic que en va treure fou que del carrer Ciutat telefonessin al carrer Nicaragua: "Escolteu, que per Barcelona corre un boig amb papers del vostre finançament!". Llavors, al comptable xilè que només volia muntar un frankfurt va agafar-li cagalera: "Ay, que acabaré durmiendo con los peces". I per seguretat pròpia, per blindar-se, va anar a una petita delegació que tenia El Mundo a la Zona Franca. L'endemà, en portada. Si del Gran Parc Temàtic Progre dit Catalunya hagués depès, si de la premsa, la Fiscalia i els partits d'aquí hagués depès, incloses les tòtiles convergents, FILESA i societats annexes existirien encara avui i ni n'hauríem sentit parlar mai. Això porta sent així des de fa 40 anys ençà. Encara avui, per aquest mitjà, suposadament sobiranista, la corrupció de Podemos no és mai notícia. Te n'has d'assabentar via mitjans de Madrid. Per exemple.
  Ramon 08/02/2021 11:47 am
  El president Torra s'explica d'una manera poc adient al tiqui-taca polític. A mi m'ha costat d'entendre exactament què volia dir amb aquest titular. Primer em creia que reclamava que li posessin protecció, una unitat de seguretat personal davant possibles agressions físiques, a la propera (i primera) presidenta de la Generalitat. Un cop l'he entès bé, tota la raó. Torra té tota la raó. Però aquesta reflexió arriba deu anys tard. Aquesta reflexió calia haver-la feta l'any 2010 a ERC, la CUP i aquella Iniciativa però sobretot a ERC. Unitat i solidaritat davant la previsible guerra bruta sociata o sigui espanyola. I si no, doncs s'ha acabat la partida. No pot ser que el govern Mas no aixequi catifes ni tregui a la llum el festival que havia deixat el tripartit perquè això seria danyar companys de viatge independentista, i que a sobre aquests "companys" li facin miserable i aprofitat seguidisme als sociates o sigui a Espanya en la guerra bruta unidireccional sempre contra els mateixos. Això hauria d'haver set el compromís de partida.
  Ramon 08/02/2021 11:18 am
  La unitat, la necessària, la imprescindible, unitat independentista, no consisteix només en fer una candidatura conjunta. O candidatures separades si avaluem que poden permetre una millor ràtio entre vot i escó, però escenificant sempre moltes abraçades nacionalment còmplices i molt de respecte ideològic mutu. La unitat també és això que reclama el president Torra. Unitat davant la guerra bruta sociata o sigui espanyola. Que miserable, Oriol Junqueras, quan en l'entrevista compartida a TV3 amb el president Puigdemont, el presentador treu el tema de "la corrupció" i ell, per tota resposta, diu que ERC n'està neta. Que ells no són com els convergents. Que miserable. Que miserable i que mentider. Però sobretot que miserable.
  Ramon 08/02/2021 10:50 am
  La pròpia maquinària sociata, s'escandalitzava del nivell de corrupció dins les conselleries d'ERC dels tripartits. Em deien que allò no tenia parió. Que allò no ho havien vist mai. Parer que, venint de la màfia sociata, impressionava. Jo m'imagino que tot aquell festival de robatoris ara roman dins dossiers que són un bon argument de convenciment perquè ERC faci en tot moment exactament allò que els ho ordenin els sociates: "Mira qué pone aquí. Tu mimmo!".
  Ramon 08/02/2021 10:30 am
  Picture this. Un tram de carretera senyalitzat com de 80 kph de velocitat màxima. Però allà tothom va a 120, mínim. Probablement aquell límit hi és d'abans que s'ampliés el nombre de carrils. O ves a saber. En qualsevol cas, és un límit que no el compleix absolutament ningú. Ja dic, allà, tot déu, a 120 o més. Però va un dia Na Laura Borràs circulant-hi a 81 per hora i en comprovar a nom de qui va el cotxe la multen a ella. Només a ella. No a ningú que hi va a 120, 130, 150. Només a ella. I perquè és ella. L'encausament de Laura Borràs és exactament això. I qui en fa arma política és exactament igual de miserable que l'autoritat de trànsit que li hagués posat aquella hipotètica multa per excés de velocitat. Si Laura Borràs hagués anat en llistes d'ERC, PSC o els pudents, aquest cas mai no hauria existit.
  Ramon 08/02/2021 10:20 am
  L'encausament de la propera (i primera) presidenta de la Generalitat per "corrupció" ÉS corrupció. La corrupció ÉS l'encausament. Corrupció és fer-ne cas de quelcom així, quan fraccionaments infinitament més obvis i sistemàtics te'ls trobes en qualsevol administració de sociates, pudents i ERC.
   iluminans Ramon 08/02/2021 10:30 am
   treu casos d'ERC...
    Ramon 08/02/2021 10:39 am
    Dies enrere mateix van córrer per les xarxes captures de mooooooltes factures d'una mateixa conselleria d'ERC, totes d'un mateix dia i a un mateix cobranini, totes d'un euro per sota del preu llindar de control. Saps els preus dels llegums, que tots acaben en 9? O saps aquells "informes" del tripartit, un parell de pàgines copiades de la wiki facturades un euro per sota dels 12.000 que impliquen control? Doncs igual. I et creus tu que la Fiscalia hi ha intervingut? Doncs no, i millor que no, perquè encara ho hauria fet per encausar qui en féu la captura de pantalla.
     Si noi, 08/02/2021 12:10 pm
     per que no ens posas enllaços on trobat aquest fantasies teves? Cap nom ni de població ni de polític? En fi, sou venedors de fum...
  Avi 08/02/2021 7:46 am
  Torra, bocamoll, ves a amagrte de nou al teu cau i a cobrar cada mes de per vida el sou public i no diguis mes rucades.
  65
  40
  Respon
   Si noi, 08/02/2021 9:22 am
   pensió vitalicia per un parell d'anys rascant-se l'entrecuix i de tant en tant una pallassada i confrontar tothom (fins hi tot ha esqueixat el vot indepe de dretes)... a Catalunya som rucs?
   42
   15
   Respon
  Lluís Solé 07/02/2021 11:31 pm
  President, ER només aspira a la menjadora, per això sempre ha actuat amb deslleialtat a tots els presidents de la Generalitat, com també s'ha dedicat a posar pals a les rodes a l'1O amb la cantarella d'ampliar la base i crear una taula negociadora que més aviat ha estat, i serà, un fracàs indiscutible. Se'ls hi ha de reconèixer, però, que varen ser molt "hàbils" a l'hora de pactar amb el PSOE del 155, a canvi de res! Amb ells no em avançat cap en lloc, ans el contrari. En fi, ens passarem 300 anys més ampliant no se sap quina base per delit de Madrit.
  34
  36
  Respon
   Senyoreta!!!! 08/02/2021 9:29 am
   els indepes de veritat m'han dit lleig. Hahahahahahahaha...
   Deslleialtat? 08/02/2021 9:27 am
   Recordo al poc honorable Miss Caralunya, el que es va confinar a la segona residència com Aznar, va donarnos una costellada de 3 respostes sense cap conseqüència i a continuació va trencar la paraula d'eleccions inmediates amb xantatges per aconseguir la "unitat" amb ell de cap. Vam perdre un any més processant cap enlloc. Gràcies CUP per enviarlo a la paperera de la història gris corruptgent.
  EL CONTE DE LA LLETERA 07/02/2021 11:21 pm
  El Poc honorable Pujol va governar duran 23 anys, quan li parlavan de la independència de Catalunya sempre responia "ara no toca". El Poc honorable Miss Catalunya sempre ens deia "feu-me confiança" i ens va organitzar una costellada de 3 respostes per fer content al Cerillo, després trencà la paraula donada d'eleccions inmediates després de "la Consulta" per aconseguir la "unitat" amb xantatge, gràcies CUP per enviar-lo a la paperera de la història. El succeí un batxiller que va suspendre la DUI en segons i va fugir deixant-ho tot empantanegat. Fuigpelmón també va triar hereu (costum corruptgent que demostra en quina democràcia creuen), al pallasso Torra que només començar ja donava pistes del seu tarannà, el primer acte oficial va ser inaugurar els Jocs del Mediterrani amb el Preparao VI, al migdia va trencar per tv amb la corona i per la nit seia cufoi al costat del Borbó, va seguir fent el ridícul amb les pancartes per acabar obeint, el soci forçat amb xantatges va aconseguir una taula per parlar de TOT amb Madrit i el pallasso va tenir un atac de banyes per no ser ell el que ho va aconseguir, des del primer moment va fer tot el possible per rebentar-la cosa que a Madrit ja els anava bé, seguia presionan als socis perquè desobeissin quan ell mai arribava al final i com els socis ja estavan escaldats del personatge va decidir finiquitar la legislatura, Fuigpelmón veia que les enquestes no els eren favorables i el va renyar, el pallasso obedient mai va convocar-les, preferia el 'martiri', que Madrit el cessés i tornar a deixar-ho tot encara més empantanegat amb la pandèmia. Ara han tornat a triar hereu, vaja hereva, la que tenia més mèrits, crispadora com el pallasso i investigada per corrupte: Laura Hagrid Borràs, master en vendre fum. Encara hi ha algú amb cervell, no adoctrinat, que cregui que els corruptes que van pujar al carro indepe quan van queda amb el cul a l'aire per molts cassos de corrupció vulgui la independència de Catalunya?
  48
  31
  Respon
   Anna Maria Solei i Grataconys 08/02/2021 9:17 am
   Quanta veritat hi ha en el seu llarguíssim comentari. Per seguir processant cap enlloc sense fer res no val la pena, i votar corruptes tampoc. Jo a aquests ja els descarto, no els votaré, em quedan dos opcions només.
   13
   11
   Respon
  El rei de la crispació demana unitat? 07/02/2021 11:19 pm
  Un pallasso que ha avergonyit als catalans? És un xist, oi?
  21
  11
  Respon
  Octubrista 07/02/2021 9:50 pm
  Els miserables que blanquegen, per motius electorals, la guerra bruta d'Espanya contra polítics independentistes, en aquest cas, contra la senyora Borràs, i en fan d'altaveu, de vegades dissimuladament, es posen al nivell dels que van fabricar el compte corrent Suïs fals de Trias (i els que se'n van aprofitar) i dels que aplaudeixen amb les orelles l'empresonament dels presos polítics catalans i les falses acusacions contra els exiliats i els seus advocats per poder-los engarjolar. Alguns ho fan descaradament, altres amb insinuacions insidioses (personalment, aquests darrers són els que em fan més fàstic)
  37
  47
  Respon
   La senyora Borràs 08/02/2021 9:33 am
   Apunta maneres, quan estava al institut de les lletres catalanes (un altre menjadora corruptgent) es dedicava a fraccionar contractes per evitar controls. Cumpleix els requisits corruptgents per promocionarla!
   18
   15
   Respon
    Ramon 08/02/2021 10:21 am
    Si fraccionar contractes és propi de convergents, totes les administracions d'ERC són arxiconvergents.
     iluminans Ramón 08/02/2021 10:33 am
     explique'ns cassos de corrupció a ERC

Nou comentari