Torra diu que seguiran actuant pels carrils de la democràcia defensant un camí "pacífic" cap a la llibertat

"Mai hem volgut imposar res a ningú", ha assegurat
El president Quim Torra
El president Quim Torra | ACN

El president de la Generalitat, Qui Torra, ha dit aquest dimarts a Lleida que seguiran actuant pels carrils de la democràcia i de la pau, quan encara cueja la polèmica per les seves declaracions sobre la via eslovena del cap setmana passat. "Mai hem volgut imposar res a ningú", ha assegurat, ja que "la nostra via és la de la democràcia i la de la defensa dels drets civils i de les llibertats", ha afegit. Torra ha lamentat que aquests dies s'ha intentat imposar un "relat fictici de violència i descontrol" però que el procés cap a la llibertat és i serà sempre pacífic, cívic i democràtic "per defensar allò que considerem que és millor pels catalans". Torra ha criticat que es vulgui imposar un "relat inventat" amb l'objectiu de justificar una nova "intervenció".Comentaris
Calladito estas más guapo, corazón.
O menos feo. Y si además hicieras algo, ya ni te cuento.
Jordi Estelada
Magradaría sapigué, dons, si en prasidén Turra ha fet popo aquets dias a Munsarrat, dons
Teix
Camí pacífic cap a la llibertat. Que no ens espantin els lladrucs de Vox, ni els del PP ni els de Ciutadans. Ni els dels qui treuen l’aporellos per ambdós forats del cós com si els anés la vida. Ni els cada cop més atrevits del PSOE. Ja sabem que dels delictes d’odi i violència només es fa culpables als catalans. Potser un dia ens cansarem de posar l’altra galta.
Mar
Endavant REPÚBLICA CATALANA!! VISCA CATALUNYA LLIURE!! Adéu Espanya!! Adéu feixistes!! Endavant president Torra!!
Hector
7 anys de mentides i falses il.lusions i continuem igual, mentint. Catalunya és un poble derrotat i covard als peus de politics ben pagats i amb pocs escrupols.

envia el comentari