Torra denuncia que la junta electoral li vol cobrar una multa ignorant el Consell d’Europa

La Junta Electoral Central segueix castigant a Torra amb multes per haver mantingut les pancartes i llaços a la Generalitat

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha denunciat mitjançant un comunicat que aquesta setmana ha rebut la notificació de l’execució de les multes imposades per la Junta Electoral Central espanyola per haver mantingut les pancartes i llaços per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats durant les eleccions (3.000 €), per haver fet servir l’expressió ‘nefast 155’ i ‘el President Puigdemont i els consellers del seu govern que són amb ell a l’exili o a la presó’ en un correu electrònic (2.500 €), i per haver enviat la tradicional carta de felicitació del Sant Jordi als treballadors públics (3.000 €).

El Consell d’Europa va aprovar un informe en que instava a l’estat espanyol a ‘abstenir-se de sancionar els successors dels polítics empresonats per accions simbòliques que tan sols mostrin la seva solidaritat amb els detinguts’. El total de les sancions imposades a Torra és de 8.500€.

En el comunicat, emès per l’oficina del 131è President, es qualifiquen aquestes sancions com un acte més de “persecució política” que “no s’atura”. EL comunicat també assegura que “l’estat espanyol viu encara cec de venjança després de la gran victòria ciutadana del Primer d’Octubre”.

Comentaris

  el verdugo del Cid 24/07/2021 10:21 am
  40000000 bons cops de falç! Acabem amb els merdespaÑistaÑols "a la catalana", o sigui, amb contundència. L'únic espanyol bo és l'espanyol ajusticiat! Visca la Terra Lliure!
  fideli 24/07/2021 11:20 am
  volen anar a sopar i de putes i busquen qui els hi ho pagui...
   Gonzalo 24/07/2021 11:03 pm
   No les hace falta tu puto dinero, gilipollas laZinaZi......
  Josep 24/07/2021 11:29 am
  Sense sang ñorda no farem la independència
   @Sense sang ñorda no farem la independència 24/07/2021 11:57 pm
   En ese caso habla con un laboratorio de análisis clínicos. En 18 meses a más tardar disfrutarás de la república independiente de tu casa, con felpudo y todo.
  Ricard 24/07/2021 12:02 pm
  Més xenofòbia dels castellans al més alt nivell i totalment impune. I és que lògicament els xenòfobs castellans no fiscalitzen castellans, sinó només catalans. No oblidem que la junta electoral, com a mínim, ha tingut com a membre un assessor (i mentider) a sou de Ciudadanos.
  Junqueras, FRANQUISME ERC 24/07/2021 12:10 pm
  Junta electoral central puto PSOE.COMUNS.ERC.155 TAULA D'ESCORXADOR, purs franquistes podemos.psoe.er155c.
  Gonzalo 24/07/2021 12:39 pm
  Pobre miserable....nadie le ha dicho que ese informe no es para nada vinculante???? Que deje de hacer el ridículo.....que avergüenza al resto de catalanes.
  Luisnomeacuerdo 24/07/2021 12:57 pm
  Y este casposo pueblerino quien es, me recuerda al alguien de implementar y no se que más bla bla bla. Ale otro fascista independentista más a la papelera.
  Isma 24/07/2021 1:59 pm
  El Consell d'Europa pot dir missa. Que pagui aquest fanàtic desgraciat. Amb el sou centmil eurista d'expresident que cobra com a expresident autonòmic de l'estat, no tindrà problemes. La gran victòria del primer d'octubre va ser que van votar el 33% del cens electoral, incloent persones entre 16 i 18 anys, i dades no contrastables i destruïdes a posteriori. Aquest és el mandat que presenteu davant el món com a moment fundacional de la vostra republiqueta de pandereta. I a sobre us queixeu de que el rei es guanyi el sou que li paguem i defensi l'estat que representa davant agressions i accions sedicioses tendents a trencar l'ordre democràtic i constitucional. Sí que sou d'imbècils si us penseu que els espanyols ens quedarem de braços creuats davant tanta infàmia, tant postureig, tant odi i tanta mentida. Encara ni hem despertat perquè creiem que sou uns il.luminats i uns fanàtics més dignes de llàstima que altra cosa. De moment aneu pagant multes i enfrontant-vos a procesos judicials. I si ho torneu a fer, ja sabeu quin és el camí, pero aquesta vegada sense indults i potser en pressons de debò.

Nou comentari