Torra, a Calvo: "Voldríem poder dir què volem ser"

El president de la Generalitat lamenta que s'hagi utilitzat l'economia com a "instrument de coacció" a Catalunya
Calvo i Torra
Calvo i Torra | GENERALITAT DE CATALUNYA / RUBÉN MORENO

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat aquest dimecres que Catalunya decideixi el seu futur: "Voldríem poder dir què volem ser. Aquest és el clam majoritari de la societat catalana", ha dit davant la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, en el lliurament dels XXXI Premis Pimes, de la patronal Pimec.

 

Torra ha dit que voldria que les empreses catalanes no paguessin el rebut elèctric més car d'Europa, que el Corredor Mediterrani ja estigués en funcionament, poder acabar amb la gestió centralitzada de ports i aeroports, i tenir capacitat de millorar la fiscalitat empresarial.

 

A més, ha reiterat que s'ha utilitzat l'economia com a "instrument de coacció" a Catalunya, i que s'ha fet amb pressions a les empreses perquè canviessin les seves seus socials o movent dipòsitsComentaris
Torra només llegeix tuits
Els CDR i altres grupets insisteixen constantment en "paralitzar el país" per putejar Espanya i a Europa i forçar la UE a actuar en veure tocada la butxaca. Per què t'auto-contradius en presència d'una ministra espanyola, Torra?. D'altra banda gairebé 30 mil milions en dipòsits van sortir de Catalunya l'any del pseudo-referèndum 1-O. De particulars, sense que ningú els pressionés; potser van ajudar les declaracions d'Eulàlia Reguant suggerint un corralito a Catalunya.
La.estat espanyol farà tota la guerra bruta que pugui ,és incapaç de ser un estat democràtic i legal DUI. I marxem com més aviat millor ,si pot ser abans del rescat
naufragi
L'estat està en fallida, en descomposició, Catalunya hauria d'aprofitar el "momentum" per marxar corrent per salvar-se del naufragi.
Fermi
President, no se en quin mon vius, no "voldriem" ja ho hem decidit. Volem la república JA, Votar no ens fa por, ho farem les vegades que calgui, pero deixeu de plorar per fer un referendum i poseu collons per instaurar la independència, i si no sou prou valent deixeu posar persones valenntes al davant, fer un pas al costat no vol dir ser covard, pero voler mantenir la poltrona us converteix en menyspreables.

envia el comentari