El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra arriba a Lledoners just quan Alemanya decideix extradir Puigdemont
  • CA

 

 

Acabat d’aterrar d’Escòcia, i al mateix moment que es difonia que la justícia alemanya decidia extradir Carles Puigdemont, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha arribat al centre penitenciari de Lledoners. Torra té previst reunir-se amb els consellers que ahir van arribar a la presó, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn. 

 

Des de la Generalitat ho anomenen ‘benvinguda institucional’. Els dos cotxes de la comitiva del president han arribat a pocs minuts de dos quarts de dotze del matí. En principi, el president es trobarà amb els tres consellers i aprofitarà per saludar la resta de presos polítics. Té el temps que el president disposi, però això sí, respectant els temps reglamentaris de la presó i els seus horaris. Per tant, la trobada hauria d’acabar cap a la una del migdia, hora del dinar dels interns. No està previst que faci declaracions.

 

Torra, en assabentar-se de l’extradicció, n’ha fet una lectura positiva a través del seu compte de Twitter. “Una gran notícia! Molt content pel president @krls i perquè es demostra un cop més els enganys i mentides d’una causa judicial que mai no s’hauria d’haver iniciat. Serà a Europa on guanyarem”, ha piulat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa