Torra apressa a “canviar tot el que s’hagi de canviar” dels Mossos

L'expresident de la Generalitat lamenta que una jove hagi perdut un ull i diu que això "no hauria d'haver passat mai"

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha apressat a “canviar tot el que s’hagi de canviar” en el model de gestió de l’ordre públic dels Mossos d’Esquadra. En un article publicat a ‘Vilaweb’, Torra ha dit que cal “evitar de totes, totes que passin coses com les que han ocupat les portades aquests últims dies”, en referència als aldarulls en les manifestacions proHasel, en què una jove ha perdut un ull. Torra, que mostra el seu suport a la noia afectada i “a qualsevol ciutadà que mai no hauria d’haver patit cap lesió física“, apunta que cal analitzar bé “el patiment” dels joves.

I apunta que un dels encàrrecs que com a president va fer al conseller Miquel Sàmper va ser reformular el model de gestió d’ordre públic. “Perquè volem ser també punta de llança en la resolució de situacions de conflicte al carrer, on tots els drets i llibertats han de ser preservats“, ha escrit l’excap de la Generalitat, que assenyala que la mediació i els dispositius de contenció han de ser repensats, “prenent de referència, si cal, els models d’altres policies europees i mundials“. 

Avancem-nos. Canviem tot el que s’hagi de canviar. Involucrem-nos-hi tota la societat“, continua, “no pot passar ni un sol dia més sense emprendre aquesta reforma que permeti refer la confiança que s’hagi pogut perdre de la ciutadania amb la nostra policia”. Torra lloa el cos dels Mossos d’Esquadra per la feina que fan “el 99% dels dies de l’any sense ocupar portades de diari o obertures de telenotícies” i que permet que la ciutadania visqui “amb una seguretat raonable sense perdre altres drets com la privacitat o la mobilitat”.

Comentaris

  Doctor Strangelove 20/02/2021 9:53 am
  No entenc com es pot donar veu a un titella amb tant poques llum com aquest personatge! En fi, de ser part de la subvenció! Doc.
  PROU POLITICA DE CRIMINALS 20/02/2021 6:00 am
  Aquest potser vol quela policia es suicidi? Aquest terroristes no son persones, son criminalsi cal tractar.los com animals criminals
  Pa 20/02/2021 1:24 am
  Jo sustituiría els mossos pels inte lectuals del grup arran son bons nois....q deu ens qgafi confessats
  Pau 20/02/2021 12:17 am
  Por qué no hizo el todos los cambios que exige ahora,este tío ha sido el presidente más inútil de todos los que han pasado por la Generalitat,que pena de sueldo que le dieron y que le dan.
  GASPAR DE PORTOLÀ 19/02/2021 6:10 pm
  Neteja urgent de mossos violents descerebrats, els que canten "som gent de pau" conduint a tota velocitat, els que disparan foam de cos cap amunt, els que disparan foam als ulls, els que desatenen gent ferida, i fins i tot als que fan plans per detenir al President de la Generalitat abans no els i ho demanin els Tribunals.
  69
  10
  Respon
  Gonzalo 19/02/2021 3:51 pm
  Pero que mierdas suelta el marioneta este??? .... Borracho de ratafia.... 2 años y 4 meses como muy poco honorable presidente de la generalidad de Cataluña, y ahora suelta estas memeces???!!!!
  117
  102
  Respon

Nou comentari