Tornen a intentar retirar el llaç groc de la Generalitat sense èxit

Els Mossos ho han impedit i han identificat algun unionista

 

Una vintena d'unionistes ha tornat a intentar retirar sense èxit el cartell que demana la llibertat dels presos polítics i exiliats penjat al balcó de la façana principal del Palau de la Generalitat. Els Mossos d'Esquadra ho han impedit.

 

Els fets han passat al voltant de la una de la matinada i els Mossos han identificat quatre persones, segons ha explicat el cos de la policia catalana a El Món. També han intervingut el pal amb el què han intentat retirar la pancarta i s'han presentat les diligències al jutjat, tal i com es va fer el dia anterior amb l'altre intent.

 

Vídeo de Ferran Moreno, periodista de TV3:

 

Durant la matinada d'aquest dijous un altre grup d'encaputxats va retirar el llaç groc de l'Ajuntament de Barcelona i va intentar treure el de la Generalitat. El portaveu de Ciudadanos al Congrés dels Diputats, Juan Carlos Girauta, va justificar l'acció afirmant que l'acte es feia per tal que es complís l'ordre de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar aquests símbols.

 

La JEC va ordenar la retirada d'aquestes pancartes perquè consideren que és un símbol electoral i que per tant influeix en els comicis que se celebraran a Catalunya en els propers mesos: les eleccions espanyoles del 28 d'abril i les municipals i europees del 26 de maig.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?