Toni Castellà, a Podem: "Ja no tenim temps per salvar Espanya"

Junqueras contraposa una Espanya que “menysté la diversitat” amb una Catalunya amb voluntat d’acollida

El líder de Demòcrates i diputat de JxSí al Parlament, Antoni Castellà, s'ha dirigit a Podem per afirmar que Catalunya ja no esperarà ni farà més "renúncies". “Ja no tenim temps per salvar Espanya, ara ens toca salvar-nos a nosaltres”.

 

En un acte conjunt amb ERC, celebrat aquest dissabte al matí a favor de la futura República catalana, el vicepresident del Govern i líder dels republicans, Oriol Junqueras, ha volgut posar d’exemple l’Agència Tributària de Catalunya com a element cabdal per “lluitar contra el frau i construir així una societat més neta, transparent i justa”.


  

Junqueras també ha reivindicat una Catalunya independent amb voluntat d’acollida i l’ha contraposat a una Espanya que “menysté la diversitat i la diferència, la importància de l’ensenyament o el valor del creixement econòmic com a element substancial per poder finançar unes polítiques socials ambicioses”.

 

“Aquest menyspreu ens el demostren cada dia amb les seves decisions”, ha puntualitzat Junqueras.

 
Comentaris
Ramonet
Interessant ,el titular d'aquesta notícia.Realment,només la gent molt rica podria estar interessada en allargar l'actual statu quo fins a veure què passa...
Catalunya independent salvara Espanya
Com sovint a fet Catalunya per beneficiar Espanya. Ara els demòcrates i revolucionaris espanyols els toca ser solidaris amb Catalunya
Andreuenc_Dani
Aquest home, l' Antoni Castellà parla be i clar.
IONA
SI HEM DE REMAR TOTS JUNTS HEM D'ANAR TOTS A LA MATEIXA BARCA ( HO SENTO PERÒ TENÍEU DE CONVIDAR AL PDECAT)
No era de Unió...?
UDC crec que era el seu partit, confessional catòlic junt amb en Duran i Lleida.... Celebro que hagi vist la llum.... Només em sap greu que es facin els esquerranistes respecte del PdeCa amb els que estan governant actualment.
en Toni Castellà
Em sembla que escindit de UDC de Duran i Lleida. Molt ben dit. Sort que ha evolucionat cap a la independència....
Josep
D'acord Sr. Castellà, ni ha que només maregen la perdiu i al no tenir raons, INSULTEN!!!
Que aguantin aquesta colla de franquistas peperos, que gracies a ells estem a punt de desconectar i lliberarnos d,aquest pais fet a la força
Salvarm Espanya...
...Quan siguem independents.
torracollons
salvar españa? ja s'ho faran!!!
Pepo
Aquest és el missatge. Ni ara ni abans, España no vol ser canviada, per tant no té cap sentit entestar-nos en voler canviar-los si no volen. Nosaltres no volem seguir les seves rígides normes, perquè només "podem ser" si som com ells volen que siguem i aquest no és el joc que volem jugar. Així doncs, adéu i ens trobem pels camins de la internacionalitat.
Lois
....molt ben dit!! Espanya no vol canviar,i menys escoltar els Catalans. Siau!!
Sami
Si volem arribar a la independència, cal anar tots a la una. Els ciutadans ho tenim clar,els polítics crec que no gaire. Aparquem les diferències i d'una vegada per totes i fem pinya !!! No deixem l'oportunitat històrica que tenim al davant. Visca Catalunya lliure. !!!!!
rec
CLAR I CATALÀ.

envia el comentari